ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Μετά από 20 περίπου μέρες θα είναι έτοιμη η πραγματογνωμοσύνη μηχανικών της Εγνατίας Οδού σχετικά με τα αίτια κατάρρευσης τμήματος της γέφυρας, τις προτάσεις για την αποκατάσταση του δρόμου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας ενώ στη σύσκεψη του Σαββάτου αναφέρθηκαν τα πρώτα δεδομένα. Κάνουν λόγο για κακοτεχνία και έλλειψη συντήρησης. Η γέφυρα κατέρρευσε νωρίς το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, δεν υπήρξαν τραυματίες αν και σε αυτήν εγκλωβίστηκαν 2 οχήματα με τρία άτομα οδηγούς και επιβάτες.

 

Γραφειοκρατική καθυστέρηση στις υπηρεσίες του υπουργείου Τουρισμού δεν επιτρέπει στο υδροπτέρυγο την έναρξη των δρομολογίων για τη Θάσο. Δίκαια παράπονα για τις συχνές βλάβες του ψυκτικού θαλάμου των δημοτικών κοιμητηρίων. Τα διόδια στην Παράκαμψη αργούν, υποστήριξε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Απόστολος Αντωνούδης. Στο Μονομελές Καβάλας καταδικάστηκαν δύο αθίγγανοι που εξαπάτησαν 70χρονο, του πήραν 18.000 ευρώ και τα έπιπλα της οικίας του. Οι δύο αθίγγανοι γνώρισαν τον άτυχο συνταξιούχο στην πλατεία. Το περιστατικό έγινε το 2015, ο 70χρονος πέθανε δύο χρόνια μετά από τη στεναχώρια του! Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στις 11 το πρωί συγκέντρωση συνταξιούχων έξω από το ΙΚΑ.

 

Την Τρίτη 20 Νοέμβρη εκλογές μεταξύ των γιατρών του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας. Στις 19 Νοέμβρη η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την κοινωνική επιχειρηματικότητα το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο. 174 πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατέσχεσαν οι αρχές, τα βρήκαν σε κατοχή γυναίκας 51 ετών. Απεργούν την Τετάρτη και οι οικοδόμοι. Ειδική συνεδρίαση το απόγευμα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 

Πολύς κόσμος το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο Νεφέλη, στα εγκαίνια ατομικής έκθεσης της Λέλας Γράσου. Σήμερα το απόγευμα στην Ελευθερούπολη εκδήλωση της Ιατρικής Εταιρίας για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου.

 

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ επικράτησε στην Κομοτηνή του Κοσμίου κι είναι δεύτερος στη βαθμολογία. Πρώτος είναι ο Νέστος που νίκησε το Άβατο. Νίκη και του Αετού Οφρυνίου, ισοπαλία του Κεραυνού Πέρνης. Έχασε από τον Χαρίλαο Τρικούπη η Energean Kavala BC. Ήττα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης