ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Χωρίς δασικές πυρκαγιές πέρασε το τριήμερο Παρασκευή- Κυριακή στο Νομό Καβάλας. Αν και οι άνεμοι υποχωρούν η επιφυλακή των πυροσβεστικών δυνάμεων συνεχίζεται. Αποδείχθηκε δύσκολο να τηρηθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας στα δάση της Θάσου λόγω τουρισμού και μελισσοκόμων. Σε ορισμένες περιπτώσεις το προσωπικό της Πυροσβεστικής κατάσχεσε τα εργαλεία των μελισσοκόμων προκειμένου να τους πείσει να απομακρυνθούν από τις κυψέλες τους.

 

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια Καβάλας και Κεραμωτής. Άτομο με ειδικές ανάγκες από τη Θεσσαλονίκη διαμαρτυρήθηκε με ανάρτηση στο Facebook επειδή κανένα φέρι μποτ δεν έχει τις απαραίτητες υποδομές προκειμένου να διευκολυνθεί η κίνηση αναπηρικού αμαξιδίου. Δύο άτομα πνίγηκαν το Σαββατοκύριακο σε παραλίες της πόλης. Ένα περιστατικό στο Παληό κι ένα ακόμη στην Καλαμίτσα. Καταγγελία για επίθεση αδέσποτου σκύλου σε νεαρό άνδρα στον κόμβο Φαλήρου. Οι πρόσφυγες, το έργο στο 12ο δημοτικό σχολείο κι ενδεχομένως ο ΤΑΡ στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας.

 

Δεν θα εμπλακεί καθόλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιάννης Παναγιωτίδης. Επιστολή Γιάννη Πασχαλίδη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τις αποζημιώσεις σταφυλοπαραγωγών πρώην δήμου Ελευθερών. Επίσκεψη Μαρκόπουλου στα συσκευαστήρια της ίδιας περιοχής. Αόριστη απάντηση Σκουρλέτη σε ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για την αποζημίωση των πληγέντων από τις βροχές στο Δήμο Νέστου. Συνάντηση του Δημάρχου Παγγαίου με τη διοίκηση του ΤΕΕ ΑΜ με θέμα το πολεοδομικό γραφείο του Δήμου. Συνελήφθη 40χρονος άνδρας κατηγορούμενος για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας. Περιοδεία στα καταστήματα της διοίκησης του σωματείου καφεζυθοπωλών εν όψει της γενικής συνέλευσης στο τέλος Σεπτέμβρη.

 

Ο τσέχος Πλατ κέρδισε το 27ο τουρνουά σκάκι. Πλήθος κόσμου στη συναυλία Ξαρχάκου- Πρωτοψάλτη το βράδυ του Σαββάτου στο αρχαίο θέατρο. Έως 24 Αυγούστου έκθεση ζωγραφικής στη Νικήσιανη, οργανώνεται από το σύλλογο γονέων του σχολείου της Γεωργιανής.

 

Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ επικράτησε του Κεραυνού Πέρνης στον τελικό σούπερ καπ της ΕΠΣ Καβάλας. Ίσως και δύο ακόμη μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα μας. Ο Στέλιος Αμοιρίδης βοηθός προπονητή στον Κεραυνό Πέρνης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης