ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Προτεραιότητα στο διάλογο και στην ενημέρωση του νέου Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης δίνουν οι αγρότες της Περιφέρειας ΑΜΘ. Μετά το συλλαλητήριο στην Κομοτηνή έκαναν δύο τηλεδιασκέψεις το προηγούμενο τριήμερο, στις οποίες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν άμεσα σε νέες κινητοποιήσεις. Μέσω του Χρήστου Μέτιου προσκάλεσαν στην περιοχή τον αρμόδιο Υπουργό. «Για μας το κλείσιμο των δρόμων με τρακτέρ είναι η έσχατη λύση» λένε χαρακτηριστικά.

 

Σήμερα το πρωί στον ανακριτή ο 46χρονος δράστης της δολοφονίας στις Ελευθερές. Πυροβόλησε και σκότωσε 44χρονο χωριανό του χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Νέα αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας την προηγούμενη εβδομάδα. Συμφωνούν οι τοπικοί φορείς σε ένα μεγάλο έργο θρησκευτικού τουρισμού, την κρύπτη του Αποστόλου Παύλου, στην περιοχή του βαπτιστηρίου της Λυδίας. Δεν τήρησε την υπόσχεση του για συμψηφισμούς με την απλήρωτη επιδότηση εργασίας ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονταν οι συμψηφισμοί για τις τοπικές επιχειρήσεις θα γίνονταν από τον προηγούμενο μήνα.

 

Με ανακοίνωση του το σωματείο των εργαζομένων στα Πετρέλαια επαναλαμβάνει την ανάγκη διαλόγου με την εταιρία. Καταδικάστηκε στο Μονομελές οδηγός φορτηγού που το Καλοκαίρι του 2018 στις Κρηνίδες παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά δύο ποδηλάτες. Ο Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης νέος πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Καβάλας. Κατάστημα εστίασης στην ΔΕ Ορφανού έκλεισε για 15 μέρες επειδή παραβίασε τα μέτρα πρόληψης της πανδημίας. Τρεις τραυματίες σε τροχαίο κοντά στο Χορτοκόπι το Σάββατο.

 

Ο Γιάννης Σαρρής για την αυριανή μέρα του παιδικού καρκίνου προσφέρει και πάλι τα έσοδα της επιχειρήσεις του στον τοπικό σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου. Σε πρόγραμμα Erasmus από απόσταση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί και μαθητές του Γυμνασίου της Κεραμωτής. Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου τις προσεχείς ημέρες για το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Καβάλας.

 

Με σκορ 3-0 ο ΑΟΚ επικράτησε του Απόλλωνα Πόντου κι έφθασε τον Ολυμπιακό Βόλου στην ουρά της βαθμολογίας. Ηττήθηκε στη Βέροια η Ένωση. Δεν έπαιξαν λόγω κρουσμάτων Πάνθηρες και γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

 

Διαβάστε επίσης