ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Πρόστιμο 300 ευρώ επέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας σε ιδιώτη από το Ελαιοχώρι, ο οποίος πέταξε ογκώδη αντικείμενα και σκουπίδια κοντά στο σχολείο της Περιμετρικής. Ο ιδιώτης δεν ειδοποίησε την αρμόδια υπηρεσία. Για την επιβολή του προστίμου υπήρξε συνεργασία του Δήμου Καβάλας με την Τροχαία. Ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σταυρίδης που έκανε γνωστό το πρόστιμο, μίλησε με κατοίκους της Καβάλας σε εκδήλωση του Φυσιολατρικού Ομίλου. Ζήτησε τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση κι άλλων τέτοιων περιστατικών.

 

Αύριο στην Κομοτηνή ο Υπουργός Τουρισμού, κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της ΑΜΘ. Κλείνει τις προσεχείς εβδομάδες το κατάστημα της Alpha τράπεζας στην πλατεία, πρώην Εμπορική. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε την Παρασκευή η Λευκή Νύχτα στην Ελευθερούπολη. Άγνωστο αν θα γίνει εντός του έτους ανάλογη εκδήλωση στη Χρυσούπολη. Ο Μητροπολίτης Στέφανος συνόδευσε την ιερή εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής σε εκκλησία της Νέας Πεντέλης όπου θα μείνει ως τις 20 Οκτώβρη.

 

Το μεσημέρι του Σαββάτου Κούρδοι της δομής του «Ασημακοπούλου» έκαναν πορεία κατά της Τουρκίας για τον πόλεμο στη Συρία. Με ανακοίνωση τους οι γιατροί του Νοσοκομείου ζητούν να μην μετακινηθεί στο νοσοκομείο Κιλκίς συνάδελφος τους. Αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συγκρότηση επιτροπών του Δήμου. Σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις το Λιμεναρχείο κατέσχεσε κοντά στο νέο λιμάνι ακατάλληλα όστρακα. Ανακοίνωση της παράταξης της κ. Τσανάκα εξηγεί γιατί προσέφυγε στην Αποκεντρωμένη κατά αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Μαθήματα φωτογραφίας και υποβρύχιας φωτογραφίας στο πρώην ΤΕΙ. Το προσεχές Σάββατο η καθιερωμένη εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης στο Αμφιθέατρο. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη παρουσιάζονται δύο βιβλία του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου.

 

Πρώτη νίκη της Ένωσης στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Ο Αετός Ορφανού στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου πρώτος στην Α’ κατηγορία. Σήμερα αρχίζει την προετοιμασία του ο ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής με τη Βέροια.

Διαβάστε επίσης