• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στο πάρκο του Φαλήρου το Φεστιβάλ Φαγητού που τόση συζήτηση προκάλεσε στην πόλη μας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική ενώ κι οι έλεγχοι των υπηρεσιών δεν ήταν λίγοι. Οι πάγκοι πώλησης προϊόντων ελέγχθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία, το τμήμα Εμπορίου και τη Διεύθυνση Υγείας. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν πρόστιμο 1.000 ευρώ επειδή δεν διέθεταν άδεια άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου.

 

30χρονος κάτοικος Χρυσούπολης σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο που έγινε στο Χαϊδευτό. Χθες αργά το βράδυ τροχαίο υλικών στου Αμερικάνου, στο Παληό. Είχε κίνηση χθες η αγορά αν και αρκετά καταστήματα δεν λειτούργησαν. Με επιτυχία έγινε τις προηγούμενες μέρες η προσομοίωση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας. Άρχισε το δημοτικό έργο στην κεντρική πλατεία. Βελτιώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η ύδρευση του χωριού των Φιλίππων.

 

Σήμερα το πρωί πραγματοποιούνται συσκέψεις για την πυρασφάλεια και τη λειτουργία της μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Κ.Υ. Πρίνου. 9 κρουαζιερόπλοια γνωστοποίησαν ήδη άφιξη στην Καβάλα το Καλοκαίρι του 2020. Ο Χρήστος Μέτιος κι οι άλλοι Περιφερειάρχες συναντούν το πρωί τον νέο Υπουργό των Εσωτερικών. Επανιδρύθηκαν τα 12 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του πρώην ΤΕΙ Καβάλας. Οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών της Καβάλας ετοιμάζονται για επανέναρξη των εξετάσεων απόκτησης διπλώματος στο τέλος του μήνα.

 

Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία του Cosmopolis, το οποίο ξεκινά το βράδυ της Πέμπτης στην Παναγία. Πολύς κόσμος στα λαϊκά πανηγύρια του Σαββάτου σε Άγιο Κωνσταντίνο- Νεάπολη. Εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών η συναυλία των ΣυνΩΔΗπόρων έγινε χθες βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου».  Η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα τραγουδήσει στο πάρκο στις 20 Αυγούστου για το φετινό φεστιβάλ Via Egnatia.

 

Προβληματίζει τη διοίκηση του ΑΟΚ η μείωση της κρατικής επιχορήγησης σε όλες τις εθνικές κατηγορίες. Καζαντζίδης και Κωνσταντίνου αποχώρισαν από το ρόστερ του Αετού Οφρυνίου. Οι αθλητές της Καβάλας Βουλγάρογλου- Ελευθεριάδου- Κουτσουμάνη πήραν μετάλλια στους πανελλήνιους αγώνες στίβου που έγιναν στο «Ανθή Καραγιάννη» το Σαββατοκύριακο.

 

Διαβάστε επίσης