• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018

Σοκ σε όλο τον κόσμο προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο με τους 11 νεκρούς πρόσφυγες, ξημερώματα Σαββάτου στην παραλιακή Εγνατία. Παραμένει δύσκολο να βρεθεί η ακριβής ταυτότητα των θυμάτων. Ανακοίνωση υπήρξε από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Χθες το απόγευμα παρόμοιο περιστατικό στο δρόμο Αγίου Ανδρέα- Ακροβουνίου, ευτυχώς χωρίς τραυματίες. Καθημερινή η διακίνηση προσφύγων με επιβατικά αυτοκίνητα. Καθημερινοί οι έλεγχοι της Αστυνομίας.

Κόβει το νερό στην Καλαμίτσα η ΔΕΥΑΚ αφού η ΕΤΑΔ δεν δηλώνει τα στοιχεία της για να εγγραφεί στους καταναλωτές της δημοτικής επιχείρησης. Χρέος της ΕΤΑΔ 15.000 ευρώ από απλήρωτες καταναλώσεις από το 2015. Τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα χωρίς πρακτικές εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης. Διαμαρτυρία ετοιμάζουν οι σχολές οδήγησης. 54χρονος αλλοδαπός που ήταν στην Καβάλα για επαγγελματικούς λόγους, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου το Σάββατο. Ο θάνατος του οφείλεται σε καρδιολογικά προβλήματα.

Αύριο στα γραφεία της ΝΔ συνάντηση για την υποψηφιότητα Μέτιου, καλή επιτυχία του ευχήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Με Κώστα Κατσιμίγα ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιώργος Πεταλωτής έχει προβάδισμα στο Κίνημα Αλλαγής. Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Θάσου ο δικηγόρος Λευθέρης Κυριακίδης. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Πέμπτη εγκρίνεται το μικρό τεχνικό έργο στην πλατεία. Νέα παράταση στο έργο της Μ. Λέσχης. Στο ΣτΕ απειλούν να προσφύγουν ναυτιλιακές εταιρίες για τα Χειμερινά δρομολόγια του Πρίνου. Πιο πιθανή η έναρξη δρομολογίων του υδροπτέρυγου. 25 γυμναστές για προγράμματα μαζικού αθλητισμού θα προσλάβει η Δημωφέλεια. Την Τετάρτη στην πόλη μας ο Υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης. Συνελήφθη στο Χρυσοχώρι άνδρας 61 ετών που συνήθιζε να κλέβει ποδήλατα.

Καθαρισμοί παραλιών σήμερα το πρωί στη Θάσο. Ο Σύλλογος Φίλων της Παιδόπολης ευχαριστεί για την στήριξη τον πολιτιστικό σύλλογο Φιλίππων. Σήμερα το πρωί εκδηλώσεις του Συνδέσμου Τυφλών για την Παγκόσμια Ημέρα Λευκού Μπαστουνιού. Αρχίζουν σήμερα τα μαθήματα στο Δ. Ωδείο.

Ισόπαλος χωρίς γκολ ο ΑΟΚ με τον Άρη Αβάτου, παράπονα από τη διαιτησία του Τζουμαλάκη Σερρών. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη έπαιζε με 10 παίκτες από το 37ο λεπτό. Νίκησε ο Νέστος, ισοπαλία ο Αετός Ορφανού, ηττήθηκε ο Κεραυνός Πέρνης. Νίκησε τον Απόλλωνα Πάτρας η Energean Kavala BC με σκορ 96-74. Ηττήθηκε στην παράταση ο ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης