ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

Μεγάλη σύσκεψη με θέμα το παρεμπόριο, προερχόμενο από τις όμορες βαλκανικές χώρες, πρόκειται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην Καβάλα. Αυτό συμφώνησαν στην Αλεξανδρούπολη όπου συναντήθηκαν με την ευκαιρία της έκθεσης Alexpo, τα Επιμελητήρια με τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέλιο Πιτσιόρλα. Την προετοιμασία της σύσκεψης αρχίζει σήμερα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας.Σε αυτήν θα κληθούν και φορείς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι έκαναν χθες βράδυ πορεία στο κέντρο της πόλης για την ελληνικότητα της Μακεδονίας. 7 λεωφορεία με πολίτες του Παγγαίου έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο που έγινε χθες στις Πρέσπες. Κρίση στους Ανεξάρτητους Έλληνες Καβάλας αφού λόγω της συμφωνίας με τα Σκόπια αποχώρισε από το κόμμα ο Γιώργος Τσακίρης.

 

Ποινές φυλάκισης δύο ετών σε δύο κατηγορούμενους για το θάνατο Αιγύπτιου αλιεργάτη σε σκάφος που βρίσκονταν στο λιμάνι της Κεραμωτής. Άλλοι δύο κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους ο κάθε ένας. Αθωώθηκαν οι επιθεωρητές του πλοίου. Συλλέκτης δήλωσε 50χρονος που συνελήφθη στην Καβάλα με αρχαία- όπλα- πυρομαχικά. 470 θέσεις δημιουργεί το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους 4 δήμους του Νομού. Ερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ στη Βουλή για τη δυσοσμία σε Χαλκερό- Νέα Καρβάλη.

 

Ξεράθηκαν τα λουλούδια στις γλάστρες της οδού Θεοδώρου Πουλίδου, τα οποία βρίσκονται σε κολώνες φωτισμού. Μπήκαν από το Δήμο, επρόκειτο να τα ποτίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες της ίδιας συνοικίας. Στο Δημαρχείο Καβάλας συνεχίζει σήμερα το πρωί την ενημέρωση για το νέο Leader η Αναπτυξιακή. Εθελοντική εξόρμηση καθαριότητας έκαναν χθες στην Παναγούδα κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής και εργαζόμενοι της ΒΦΛ. Αύριο γενική συνέλευση δασκάλων νηπιαγωγών.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φεστιβάλ της Παλιάς Καβάλας. Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε διπλή γιορτή των μελών των ΚΑΠΗ. Το βράδυ στην παραλία εκδήλωση του Ωδείου Νεάπολις. Και φέτος στα Λιμενάρια θερινό σχολείο τέχνης.

 

Εκλογές πραγματοποιεί το απόγευμα ο ΑΟΚ. Ισχυρό το διοικητικό συμβούλιο που θα αναλάβει το σύλλογο. Νέα διοίκηση στον Ορφέα Ελευθερούπολης. Παρέμεινε προπονητής στα Λιμενάρια ο Τάσος Τσαπανίδης.

 

 

Διαβάστε επίσης