ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18  ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18  ΜΑΗ 2020

Χαλαρώνουν ακόμη περισσότερο από σήμερα τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού. Επιτρέπονται οι μετακινήσεις μεταξύ περιφερειακών ενοτήτων, ανοίγουν εμπορικά κέντρα, αρχαιολογικοί χώροι ενώ ως την Τετάρτη θα λειτουργήσουν με όρους τα κλειστά γυμναστήρια και στην Καβάλα. Την προσεχή Δευτέρα επανέρχεται με προϋποθέσεις η εστίαση. Το Σαββατοκύριακο λόγω του καλού καιρού γέμισαν οι παραλίες. Το Λιμεναρχείο Καβάλας έδιωξε τους πολίτες από το λιμάνι το βράδυ του Σαββάτου, δέχθηκε κριτική για αυτήν την ενέργεια του.

 

Αεροπορική εταιρία του Βελγίου ακύρωσε τις πτήσεις από τις Βρυξέλες στο αεροδρόμιο της Καβάλας που είχε προγραμματίσει για φέτος το Καλοκαίρι. Ομαλά επαναλειτούργησαν χθες οι εκκλησίες, σε πολλές υπήρχαν καθίσματα στον προαύλιο χώρο. Ντελιβεράς παρενόχλησε χθες το απόγευμα νεαρή γυναίκα μετά από παράδοση παραγγελίας σε διαμέρισμα στον Άη Γιάννη. Ο ΕΟΤ πληρώνει αυτήν την περίοδο δαπάνες της διοργάνωσης του αεροπορικού σόου του 2016. Με το προηγούμενο, καθιερωμένο ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα φαρμακεία του Νομού Καβάλας.

 

Συνοικιακοί σύλλογοι καθάρισαν κοινόχρηστους χώρους και πάρκα στον Άγιο Κωνσταντίνο, στην Κηπούπολη και κοντά στην Ιχθυόσκαλα. 50 μονάδες αίματος συγκέντρωσε η εθελοντική αιμοδοσία που έγινε το Σάββατο στη Δ. Καπναποθήκη. Στην κρατική τηλεόραση μίλησαν το Σαββατοκύριακο ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Σε εκπομπή του ΟΠΕΝ ο πρόεδρος των επαγγελματιών της Νέας Ηρακλείτσας. Δικογραφία για ρευματοκλοπή σε κατάστημα στο Δήμο Νέστου. Μεγάλο πανό με ευχαριστίες προς όσους εργάστηκαν στην πρόληψη του κορωνοϊού στην πρόσοψη του διοικητηρίου από την πλευρά της Ερυθρού Σταυρού.

 

Μάσκες σε πολίτες της Καβάλας μοίρασαν οι ΣυνΩΔΗπόροι. Ανακοινώθηκαν τα βραβεία του διαγωνισμού συγγραφής παραμυθιού που οργάνωσαν Δημοτική Βιβλιοθήκη και Παραμυθάδες. Εργαζόμενοι των Λιπασμάτων καθάρισαν μία ακόμη φορά το δάσος της Παναγούδας. Με το σωματείο εργαζόμενων στα Πετρέλαια συναντήθηκε η βουλευτής Τάνια Ελευθεριάδου.

 

Διαβάστε επίσης