ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Διακόπηκαν προσωρινά οι εργασίες ανακαίνισης στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Διαπιστώθηκε πρόβλημα στατικότητας, εκπονείται μελέτη για την ενίσχυση του κτιρίου. Το γεγονός σημαίνει ότι πρέπει να βρεθούν επιπλέον χρήματα. Είναι άγνωστη η καθυστέρηση που προκαλείται. Φυσικά αλλάζει το χρονοδιάγραμμα της παρέμβασης. Στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη, οι εργασίες επεκτάθηκαν και στην οδό Αβέρωφ. Γίνονται ταυτόχρονα στην πλατεία και στην οδό Κασσάνδρου.

 

Το αργότερο στις 11 το πρωί περίπου 100 τρακτέρ αγροτών του Δήμου Παγγαίου θα βρίσκονται στο Σταυρό Αμυγδαλεώνα. Το μπλόκο αποφασίστηκε να είναι το μοναδικό στο Ν. Καβάλας. Δεν θα πληρώσουν τέλη τραπεζοκαθισμάτων όσοι επηρεάζονται από δημοτικά έργα. Η απόφαση του Δήμου Καβάλας θα ανακοινωθεί εντός των ημερών, θα αφορά την εστίαση κυρίως στον Άγιο Νικόλαο. Τη διακοπή της αποχής τους αποφασίζουν αύριο στη γενική τους συνέλευση οι δικηγόροι της Καβάλας. Ικανοποιημένοι από την τουριστική προβολή όλου του Ν. Καβάλας γύρισαν οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων που βρέθηκαν στην έκθεση του Βουκουρεστίου. Περίπου σε ένα μήνα η έκθεση της Σόφιας.

 

4χρονος κάτοικος Καβάλας νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο κι έχει άμεση ανάγκη αιμοπεταλίων. Στο κεντρικό λιμάνι είναι από το Σάββατο το νέο πυροσβεστικό πλοίο «Σάββας Σάββαρης». Μεταξύ αυτών που το υποδέχθηκαν ήταν ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας συναντήθηκε η Αγγελική Δεληκάρη. Μαζί με το Νίκο Παναγιωτόπουλο ήταν την Παρασκευή στη βασιλόπιτα των Καβαλιωτών της Αθήνας. Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο Χρήστος Ποτόλιας ζητά να μην συνεδριάσει στις 28 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω της θλιβερής επετείου της τραγωδίας των Τεμπών. Η ενίσχυση του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης με πανεπιστημιακά τμήματα Καβάλας και Δράμας γίνεται και για εθνικούς λόγους, είπε στη Βουλή η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή.

 

Εκτός δικτύου λόγω βλάβης ήταν χθες από το μεσημέρι ως το βράδυ οι πελάτες της Cosmote στο Ν. Καβάλας. Μεγάλη προσέλευση μαθητών και γονέων στην ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που έκανε το Σάββατο ο Σύνδεσμος Φροντιστών Καβάλας. Ζευγάρι Γερμανών ζει δύο χρόνια σε τροχόσπιτο, στο πλαίσιο των συνεχών ταξιδιών του ήταν στην Καβάλα την περασμένη Παρασκευή.

 

Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε τον Χανιώτη ο ΑΟΚ, δύο γκολ ο Βασίλης Παπαδόπουλος κι ένα ο Τζελίδης. Νίκησε 6-1 την Ορεστιάδα ο Νέστος. Νίκησε το Σχηματάρι ο ΓΣΕ. Νίκησαν οι Πάνθηρες. Ηττήθηκε η Ένωση.

Διαβάστε επίσης