ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Αυξημένη ήταν χθες Κυριακή η επιβατική κίνηση στο κεντρικό λιμάνι με 3 δρομολόγια από Καβάλα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου. Οι περισσότεροι επιβάτες ήταν έλληνες, ταξίδεψαν για τη Λήμνο. Δεν φαίνεται να επηρεάζονται ιδιαίτερα οι αφίξεις Ρουμάνων τουριστών τόσο στη Θάσο όσο και στον υπόλοιπο Νομό Καβάλας. Για τον Αύγουστο μετατέθηκαν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» από την Αγγλία.

 

Διέκοψε τη λειτουργία του το κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στην Ελευθερούπολη, την Παρασκευή κλείνει το κατάστημα της Πειραιώς στα Λιμενάρια. Εντός των ημερών ψηφίζεται η τροπολογία για τα παρκινγκ στο κέντρο της πόλης, προς επαναλειτουργία αυτό της Ροδόπης. Μέχρι την Καβάλα έφθασε χθες το απόγευμα η δυσοσμία από την καύση καλαμιών στο Αγίασμα. Ελάχιστοι ήταν χθες οι εμβολιασμοί στο Ν. Καβάλας. Σταθερά καλή η κατάσταση κρουσμάτων και νοσηλευομένων με κορωνοϊό.

 

Με απόφαση του ΟΛΚ δόθηκε παράταση ενός έτους στη σύμβαση μίσθωσης του χώρου στάθμευσης στο ΝΟΚ. Εντός της εβδομάδας ανοίγει ο δρόμος της ΜΟΜΑ. Χρήματα των κεντρικών αυτοτελών πόρων από το Υπουργείο Εσωτερικών στους 4 Δήμους του Ν. Καβάλας. Νέα περιστατικά συλλήψεων στο Ν. Καβάλας με την κατηγορία του παρεμπορίου. Κλειστός από σήμερα και για τρεις περίπου μήνες ο κόμβος της Εγνατίας στο νέο λιμάνι.

 

Στήριξη και προσφορά ειδών κολύμβησης από την Πνοή στα προσφυγόπουλα του Ασημακοπούλου. Επιτυχία στη συναυλία των αδελφών Τσαχουρίδη στο «Ανθή Καραγιάννη». Ικανοποιητική προσέλευση στον εθελοντικό καθαρισμό τμήματος της ακτής Καλαμίτσας. Την Πέμπτη 5 Αυγούστου η Σοφία Μουτίδου στο Ακόντισμα.

 

Άγνωστο το μέλλον του ΑΟΚ καθώς οι τρεις μέτοχοι της ΠΑΕ επιθυμούν να αποχωρίσουν από την ομάδα. Φήμες ότι διαπραγματεύονται με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες. Σήμερα οι εκλογές στην ΕΠΣ Καβάλας.

 

Διαβάστε επίσης