• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Οι συχνές διακοπές ρεύματος λόγω βλαβών ταλαιπωρούν τους Καβαλιώτες μαζί με τον καύσωνα. Σημειώθηκαν αρκετές το τριήμερο σε όλο το Νομό, οι περισσότερες το Σάββατο. Ανοίγουν σήμερα τα ΚΑΠΗ προκειμένου οι κλιματιζόμενοι χώροι τους να φιλοξενήσουν πολίτες. Πιθανή σήμερα απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη για την απαγόρευση κυκλοφορίας στις δασικές περιοχές. Σύμφωνα με την τοπική πρόβλεψη της ΕΜΥ η πιο ζεστή ημέρα του καύσωνα για το Ν. Καβάλας θα είναι η αυριανή.

 

Νεκρός σε ορεινή περιοχή κοντά στο Κρυονέρι βρέθηκε χθες το μεσημέρι ο 26χρονος κάτοικος Κρηνίδων που είχε εξαφανιστεί προ μιας εβδομάδας. Ένας ασθενής με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου. 160 τουρίστες από την Αγγλία έφθασαν χθες στη Θάσο με τις δύο πρώτες πτήσεις τσάρτερ. Όλο το βράδυ εργάζονταν στον Τίμιο Σταυρό συνεργεία της ΔΕΥΑΚ για τη διόρθωση βλάβης στο δίκτυο ύδρευσης. Τροχαίο με έναν τραυματία χθες στη Ραψάνη, εκτροπή ανατροπή οχήματος στη Θάσο χωρίς τραυματίες.

 

Εντός των ημερών επαναλειτουργεί το πάρκινκ της Ροδόπης. Παρά τη μείωση των μαθητών, μόνο το νηπιαγωγείο Ξεριά θα είναι σε αναστολή λειτουργίας τη νέα εκπαιδευτική χρονιά. Εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου συζήτησαν τη Λευκή Νύχτα με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Προμούσα. Άρχισαν οι πρώτες τμηματικές διανοίξεις δρόμων στο Περιγιάλι. Το Επιμελητήριο θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής για την έκθεση του ως το τέλος του μήνα. Εγκαθίστανται ταχυφορτιστής ηλεκτρικών οχημάτων στο κεντρικό λιμάνι.

 

Υπό συνθήκες καύσωνα έγιναν χθες στον Αμυγδαλεώνα τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της γενοκτονίας των Ποντίων. Λόγω ζέστης νέο ωράριο λειτουργίας των αρχαιολογικών χώρων του Ν. Καβάλας. Περιορίζουν τη λειτουργία τους όλον τον Αύγουστο τα λογιστικά γραφεία της πόλης.

 

Ο επιχειρηματίας Χαντιτάτζι αποδέχθηκε χθες βράδυ τους βασικούς όρους των μετόχων για να αναλάβει τον ΑΟΚ. Θα ζητηθεί χρόνος από τη διοργανώτρια για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής, χρήματα που θα προέρχονται από τον υποψήφιο επενδυτή. Υπέρ της αλλαγής διοίκησης Λέσχη Φιλάθλων, παλαίμαχοι και Ερασιτέχνης.

 

Διαβάστε επίσης