• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Σε κατάσταση αυξημένου συναγερμού ήταν κι αυτό το Σαββατοκύριακο ο Νομός Καβάλας από πλευράς των μέτρων πυρασφάλειας. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Πυροσβεστική υπηρεσία, αν και ο βαθμός επικινδυνότητας του νομού ήταν στο 3. Η αυξημένη επιφυλακή λήγει σήμερα. Από αύριο υποχωρούν οι άνεμοι. Τα μέτρα ασφάλειας έπαιξαν ρόλο κι έτσι τις προηγούμενες ημέρες δεν υπήρξε περιστατικό πυρκαγιάς στο Νομό.

 

Οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Το δίκυκλο που οδηγούσε προσέκρουσε χθες το πρωί- στην οδό Ερυθρού Σταυρού- σε παρκαρισμένο όχημα. Καθησυχαστική η Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας για τη φωσφογύψο της ΒΦΛ. Οι αντιδράσεις στη συνένωση πανεπιστημίων και ΤΕΙ στη Θεσσαλία δίνουν προτεραιότητα στο αντίστοιχο θέμα του ΤΕΙ Καβάλας. Με εντολή του υπουργείου, το Λιμεναρχείο Καβάλας ερευνά την πρόσφατη καταγγελία για τις συνθήκες που ταξιδεύουν στη Θάσο επιβάτες των φέρι μποτ- ΑμΕΑ. Δεν άλλαξαν τα δεδομένα στις αρχαιολογικές έρευνες προσωπικού του ΤΑΡ στη θέση «Καρυδιές».

 

Νέες συλλήψεις για παρεμπόριο στον πρώην Δήμο Ελευθερών. Κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου στα μέλη του να τακτοποιηθούν οικονομικά για να ψηφίσουν στις εκλογές τον Οκτώβρη. Για υπονόμευση του ΕΠΑΛ Θάσου κάνει λόγο ο βουλευτής Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Δεν έγινε σωστά τις προηγούμενες ημέρες η αποκομιδή απορριμμάτων στον Αμυγδαλεώνα. Στη Θεσσαλονίκη λόγω τεχνικού προβλήματος προσγειώθηκε πτήση για το Όσλο, η οποία είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Καβάλας. Αρχές Σεπτέμβρη ο Θόδωρος Μουριάδης ανακοινώνει επίσημα το ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας. Πέτυχε η εκδήλωση της ΚΝΕ στο Ποδοχώρι.

 

Καινούργιο έργο του Θόδωρου Κοκκινίδη το κέρινο ομοίωμα του Μίκη Θεοδωράκη. Σκακιστικό τουρνουά στη Θάσο, στο τέλος Σεπτέμβρη. Το βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η πρώτη από τις τρεις παραστάσεις που ετοιμάστηκαν στο πλαίσιο του διεθνούς εργαστηρίου αρχαίου δράματος. Στην παράσταση του Σαββάτου, του Κρατικού Βορείου Ελλάδας, ήταν ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

 

Με σκορ 4-0 ο ΑΟΚ νίκησε στο χθεσινό φιλικό με τη Δόξα Βώλακα. Ήττα του Κεραυνού Πέρνης 1-0 από την Ασπίδα Ξάνθης. Αρχίζει το απόγευμα η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός Καβάλας κέρδισε το μπαράζ και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΚ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης