ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Σταθερή ήταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα για την Π.Ε. Καβάλας η κατάσταση των κρουσμάτων κορωνοϊού και των ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Δεν υπήρξε ούτε μείωση, ούτε αύξηση. Αυτό σημαίνει ότι δύσκολα θα υπάρξει άμεση λήξη του τοπικού lockdown. 14 πρόστιμα επιβλήθηκαν από την αστυνομία για άσκοπες μετακινήσεις πολιτών μετά τη 1 το βράδυ. Μικρή μείωση παρουσίασαν οι εμβολιασμοί στο Ν. Καβάλας το προηγούμενο 7ήμερο.

 

Κινητικότητα στη διαπραγμάτευση της ΕΤΑΔ με το Δήμο Καβάλας για Καλαμίτσα και παλιό δικαστήριο. Κανονικά λειτουργούν από σήμερα δικαστικές υπηρεσίες και δικαστήρια αφού δεν συνεχίζουν την στάση εργασίας οι δικαστικοί υπάλληλοι. 4 απολύσεις εργαζόμενων στη Δομή του Ασημακοπούλου λόγω διακοπής λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ασύλου. Κατά την επίσκεψη του στην Καβάλα την Παρασκευή ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Μανώλης Κουτουλάκης υποσχέθηκε νέο πλοίο στα δρομολόγια προς Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο.

 

Πέθανε χθες σε ηλικία 75 ετών ο Αβραάμ Ασσυριάν, είχε τραυματιστεί σε τροχαίο που έγινε στην Καβάλα πριν από έναν περίπου μήνα. Η κακοκαιρία το μεσημέρι του Σαββάτου προκάλεσε ζημιές σε περιοχές των Δημοτικών Ενοτήτων Ελευθερών και Ορφανού του Δήμου Παγγαίου. Διάσωση ψαροντουφεκά που βρέθηκε κοντά στη Θασοπούλα. Παρέμβαση Νίκου Παναγιωτόπουλου για να λυθούν προβλήματα σχολικής στέγης στο Ν. Καβάλας. Επιβατικό όχημα βρέθηκε μέσα στη θάλασσα στην παραλία της Ρέμβης στη Ν. Ηρακλείτσα. Την Παρασκευή το μεσημέρι στη Θάσο, σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο, βρέθηκε νεκρός αλλοδαπός άνδρας. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε.

 

Συνεχίστηκαν το Σαββατοκύριακο εκλογικές διαδικασίες σε συλλόγους και σωματεία. Τοπικοί φορείς τίμησαν τους αδικοχαμένους δασοκομάντος και τα θύματα των διωγμών των Τούρκων στους έλληνες της Μικράς Ασίας. Επιστολή καλωσορίσματος του καθηγητή Βασίλη Χατζή σε νέους φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Κλειστό σήμερα και αύριο το δημόσιο ΚΤΕΟ.

 

Κρίσιμη η σημερινή μέρα για τη συμμετοχή του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της SL2. Ο Λευτέρης Αυγενάκης απαντά σε σχετική ερώτηση στη Βουλή ενώ το μεσημέρι θα γίνει γνωστή απόφαση του δικαστηρίου. Σημαντική επιτυχία της ομάδας πόλο του ΝΟΚ- Αργοναύτες, περιλαμβάνονται στις 10 καλύτερες ομάδες της χώρας.

Διαβάστε επίσης