• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Την καλύτερη περίοδο του έτους διανύουν αυτό το διάστημα τόσο η πόλη όσο και ο Νομός Καβάλας. Το γεγονός οφείλεται στην αυξημένη τουριστική κίνηση. Ενισχύεται από την πραγματοποίηση πολλών εκδηλώσεων. Δύσκολα βρίσκεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Καβάλας. Αυξημένη η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης ακόμη και τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου. Πολύ κίνηση στο κεντρικό λιμάνι αλλά και στο λιμάνι της Κεραμωτής.

 

79χρονος πνίγηκε χθες το μεσημέρι στο Περιγιάλι. Μάλλον στα απορρίμματα οφείλεται η πυρκαγιά στη βάλτα της Σκάλας Πρίνου. Περιστατικό βανδαλισμών στο δάσος της Παναγούδας. Άνδρας οδηγός γρονθοκόπησε γυναίκα σε πάρκινκ σούπερ μάρκετ στη Νέα Ηρακλείτσα. Δύο περιστατικά πυρκαγιάς σε οχήματα το Σάββατο στην Παράκαμψη.

 

Σήμερα μιλά στη Βουλή ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ασχολείται με τις υποθέσεις Ειρηνοδικείου Θάσου- Αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα- στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα νέα παράταση στο έργο του Βερούλειου. Βοήθεια από τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη ζητά το Επιμελητήριο, το πρωί συνάντηση Δέμπα Μέτιου. Συναντήσεις Γιάννη Πασχαλίδη σε ΕΛΓΑ και Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αύξηση 100% στην τιμή του δημοτικόυ πάρκινκ της Νέας Ηρακλείτσας.

 

Ο Φώτης Κουτσοθόδωρος προσωρινός καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου. Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με επιτυχία το Cosmopolis. Πολύς κόσμος στη γιορτή καλαμποκιού που έγινε το Σάββατο στους Αντιφιλίππους.

 

Στην Τσεχία ο Παύλος Δερμιτζάκης για ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον ΑΟΚ. Αρχές Αυγούστου η έναρξη της προετοιμασίας. 20 Αυγούστου ξεκινά προετοιμασία η Ένωση. Στην Εθνική Κορασίδων μπάσκετ η Σοφία Κελεμένη.

 

Διαβάστε επίσης