ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της Καβάλας το Σάββατο λειτούργησαν δύο λαϊκές αγορές, η δεύτερη μόνο με παραγωγούς μπροστά από το γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα. Ικανοποιημένοι οι παραγωγοί, ικανοποιημένοι και οι καταναλωτές. Η απόφαση για τη δεύτερη λαϊκή πάρθηκε από το Δήμο Καβάλας μια μέρα πριν. Οφείλεται στο ότι λόγω της πρόληψης του κορωνοϊού συνεχίζουν να μην χωρούν όλοι οι μικροπωλητές στη λαϊκή αγορά στο κέντρο της πόλης.

 

Το διήμερο Παρασκευή Σάββατο έγιναν στην Καβάλα διαδοχικά τροχαία δυστυχήματα, στα οποία τραυματίστηκαν 4 οδηγοί δικύκλων. Η επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη το Σάββατο στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων ξεχώρισε για την παρατήρηση της για τα έργα ενοποίησης του χώρου που αργούν. Η Λίνα Μενδώνη όσο ήταν στην Καβάλα συνάντησε τον Θοδωρή Γκόνη, το Χρήστο Μέτιο και τη νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ. Νέα δημοσιεύματα στον αθηναϊκό τύπο κάνουν λόγο για αναπτυξιακή τράπεζα επενδύσεων που ενδιαφέρεται για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΚ.

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θανάσης Τσώνης και ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας Αλέξης Πολίτης επισκέφθηκαν το Σαββατοκύριακο τη Θάσο. Περισσότερα από 150 δίκυκλα συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο πρώην ΤΕΙ για να στηρίξουν βιντεοκλίπ του ράπερ Τους. 47 επικίνδυνα δέντρα σε διάφορα σημεία της πόλης πρόκειται να κόψει η υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Καβάλας. Παραδόθηκε στο Δήμο Καβάλας και θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβρη το 21ο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Λουκά. Αναλυτική αναφορά στα αντιπλημμυρικά έργα στη Θάσο έκανε μέσω απάντησης σε ερώτηση βουλευτών ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής.

 

Με εκδήλωση του αρχές Ιουλίου ο σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου θα μοιράσει αντηλιακές κρέμες σε λουόμενους σε διάφορες παραλίες της πόλης. Εθελοντική εργασία καθαρισμού και αποψίλωσης από μέλη του Ομίλου Πόντιων Χορευτών. Συνάντηση αποχαιρετισμού λόγω του Καλοκαιριού από το σύλλογο Εβριτών Καβάλας.

 

Ο Γιώργος Αγγελίδης εντάσσεται στο προπονητικό τιμ του ΑΟΚ. Η ομάδα μας διευκόλυνε τον Παναιτωλικό που μια μέρα πριν το ματς με την Ξάνθη έκανε προπόνηση στο βοηθητικό. Ο Στάθης Ταυλαρίδης παρακολούθησε προπόνηση του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο.

 

Διαβάστε επίσης