• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΗ 2023

Τρεις βουλευτές εκλέγει στο Ν. Καβάλας η ΝΔ, με νέο ρεκόρ σταυρών του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Ξεπέρασε τις 25.000, πήρε περισσότερους σταυρούς απ’ ότι ο Μιχάλης Τιμοσίδης το 2009. Εκλέγεται δεύτερος ο Γιάννης Πασχαλίδης, τρίτος ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε μεγάλη πτώση στο Ν. Καβάλας εκλέγει την Τάνια Ελευθεριάδου. Το μεγάλο ντέρμπι της χθεσινής βραδιάς έγινε ανάμεσα σε Λεωνίδα Παππά- Δημήτρη Παπουτσή. Με μικρή διαφορά πρώτος ο Λεωνίδας Παππάς αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέγει βουλευτή στο Ν. Καβάλας. Η ΝΔ πρώτο κόμμα και στους 4 Δήμους του Ν. Καβάλας. Στο Δήμο Παγγαίου δεύτερο κόμμα το ΠΑΣΟΚ, στο Δήμο Θάσου δεύτερο κόμμα το ΚΚΕ.

 

Επαναδημοπρατείται σήμερα στην Ελευθερούπολη η μοναδική θέση παραλιακού μπαρ στους Αμμόλοφους που δεν νοικιάστηκε στην προηγούμενη διαδικασία. Ο Δήμος Παγγαίου σταμάτησε την Παρασκευή τις εργασίες περίφραξης στην Αλάνα. Νωρίς το πρωί στο κεντρικό λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Star Flyer. Σε βραχυκύκλωμα φαίνεται να οφείλεται η φωτιά σε επαγγελματικό χώρο στην Ελευθερούπολη το μεσημέρι του Σαββάτου.

 

Με το πλοίο «Πρωτοπόρος» και όχι με το «Νικητή» από σήμερα στα δρομολόγια του Πρίνου η εταιρία Φιλιάγκου. Και ο Δήμος Νέστου γλιτώνει το πρόστιμο του Λιμεναρχείου επειδή πέρσι το Καλοκαίρι δεν είχε ναυαγοσώστες στις παραλίες του. Συνελήφθη στη Θάσο πλανόδιος πωλητής διαφόρων εμπορευμάτων, δεν είχε άδεια. Προφυλακίστηκε την Παρασκευή ο 52χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του. Υπογράφηκε η σύμβαση με τον ανάδοχο για το έργο ανάπλασης της πλατείας των Ποταμουδίων. Αύριο και μεθαύριο ο Δήμος Θάσου μοιράζει τρόφιμα στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ.

 

Ιστοσελίδες των Αθηνών προτείνουν τη Θάσο ως ιδανικό προορισμό για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οι χειμερινοί κολυμβητές της Καλαμίτσας εκπαιδεύτηκαν σε θέματα πρώτων βοηθειών. Εθελοντές κάτοικοι του Παληού έβαψαν τα κουβούκλια των στάσεων του οικισμού. Δράσεις Erasmus σε Τσεχία και Ρουμανία για εκπαιδευτικούς και μαθητές του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Καβάλας. Αγώνες σκάκι για μαθητές και όχι μόνο θα γίνουν στη Θάσο.

 

Αύριο ή μεθαύριο στην Καβάλα ο Γιάννης Διαμαντίδης. Αποφασίζεται το θέμα του νέου προπονητή.

Διαβάστε επίσης