• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Αύριο το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Λούσυ έχουν συνάντηση η Ενεργειακή Αιγαίου με το σωματείο εργαζομένων στα Πετρέλαια. Σήμερα το σωματείο θα κάνει γνωστή την απόφαση του, αν δηλαδή προσέλθει στο ραντεβού. Πρόθεση της Ενεργειακής να θέσει σε διαθεσιμότητα για το μήνα Δεκέμβρη πολλούς εργαζόμενους. Στην εξώδικη πρόσκληση παρουσιάζει την εκμετάλλευση του Πρίνου όχι μόνο ζημιογόνα αλλά ουσιαστικά χωρίς προοπτική.

Μικρή κάμψη παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας τα νέα κρούσματα κορωνοϊού. Αυξήθηκε η εμβολιαστική διαδικασία, ειδικά στην α’ και γ’ δόση. Σταθερή η κατάσταση των ασθενών στο Νοσοκομείο.

Δύο αλλοδαποί που είχαν νοικιάσει διαμέρισμα και έμεναν στην Καβάλα, συνελήφθησαν το Σάββατο κατηγορούμενοι για 11 διαρρήξεις και 3 απόπειρες. Τραγικό χαρακτηρίζει το νέο ωράριο λειτουργίας της αγοράς- από τις 10 το πρωί- ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Αθωώθηκε στο Τριμελές υπεύθυνος επιχείρησης εστίασης αφού οι παραβάσεις που διαπίστωσε το Λιμεναρχείο αφορούσαν αδειοδοτημένες κατασκευές από τον ΟΛΚ! Φίλοι και υποστηρικτές του Γιώργου Παπανδρέου τον αποθέωσαν στην χθεσινή ομιλία του στην Καβάλα.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα. Σχετική δήλωση για τη χθεσινή γιορτή του Μακάριου Λαζαρίδη. Ερώτηση βουλευτών ΚΚΕ για την έλλειψη ασθενοφόρου στο Κ.Υ. Ελευθερούπολης. Κι άλλη σύλληψη διακινητή στο Νομό μας, προωθούσε παράτυπους μετανάστες. Την Τετάρτη μαζί στο Υπερταμείο Μουριάδης- Θυσιάδου. Σήμερα το απόγευμα διαδικτυακή εκδήλωση για την αξιολόγηση του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Καβάλας. Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του 2023 ο Κωστής Σιμιτσής.

Συνεχίστηκε με επιτυχία το διήμερο Παρασκευή – Σάββατο το φεστιβάλ CosmoClassical. Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση του συλλόγου Προυσαλιωτών Καβάλας. Σύσκεψη φορέων για την προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών έγινε την Παρασκευή στην Παιδόπολη.

Στήριξη στον ΑΟΚ από τον Άλεξ Χατιτάτζη μετά τη χθεσινή ήττα της ομάδας με 7-0 από τον Πιερικό. Ο ΓΣΕ «πήρε» εύκολα το ντέρμπι του μπάσκετ με την Ένωση. Κέρδισαν επίσης ΑΟΚ στο γυναικείο και ανδρικό βόλεϊ αλλά και οι Πάνθηρες.

Διαβάστε επίσης