• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Σήμερα το πρωί απολογούνται στον Ανακριτή οι 3 δράστες της σκηνοθετημένης ληστείας που έγινε τον Γενάρη του 2019 σε εταιρία σεκιούριτι στον Αμυγδαλεώνα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης δεν βρέθηκε ποσό 800.000 ευρώ. «Εγκέφαλος» και εμπνευστής της πράξης φέρεται ο πρώην διευθυντής της.

 

Ανησυχία στους ξενοδόχους της Καβάλας δημιουργούν οι μειωμένες κρατήσεις Βουλγάρων τουριστών για την περίοδο της Πρωτοχρονιάς. Πρωί – απόγευμα λειτουργεί σήμερα η αγορά. Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο, συζητείται για να εγκριθεί πρόταση κατασκευής νέου κυνοκομείου κοντά στο Ζυγό. Σύγκρουση επιβατικού αυτοκινήτου με λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ στον Άγιο Σίλα χθες το πρωί, μόνο με υλικές ζημιές.

 

Την απελευθέρωση του Οσμάν Καβάλα ζητά με ανακοίνωση του το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού Καβάλας. Σύλληψη 43χρονου για κατοχή ναρκωτικών στη Θάσο. Στη συνεδρίαση της την προηγούμενη εβδομάδα η διοικητική επιτροπή του ΤΕΕ ΑΜ διαμόρφωσε το σχέδιο των επόμενων της δράσεων. Στον Έβρο περιόδευσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. Επιδοτήσεις σε παραγωγούς αμυγδάλου το Νομού Καβάλας ανακοίνωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Την Τετάρτη 15 Γενάρη μία ακόμη εκδήλωση παρουσίας στην Καβάλα του Πανεπιστημίου της Πάφου. Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι εκδηλώσεις των συνοικιακών συλλόγων και των πολιτιστικών συλλόγων δημοτικών κοινοτήτων. Ματαιώθηκε η παράσταση του «Καρυοθραύστη» που προγραμματίζονταν για την Πέμπτη στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας.

 

Μετά από έναν περίπου μήνα ο ΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου, είναι 4ος στη βαθμολόγια στο τέλος του πρώτου γύρου. Φεύγει από την ομάδα ο Βόσαλικ. Νίκησε ο ΓΣΕ το Παγκράτι. Νίκησε η Ένωση στον Πολύγυρο, ευνοήθηκε από τις ήττες των δύο πρωτοπόρων.

Διαβάστε επίσης