• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Σημαντικοί επισκέπτες αναμένονται αυτήν την εβδομάδα στην Καβάλα, στο πλαίσιο εκκρεμοτήτων και ήδη γνωστών πρωτοβουλιών. Αύριο θα είναι στον ΟΛΚ και στο νέο λιμάνι η ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ ενώ την Πέμπτη έρχονται από το εξωτερικό όσοι διοικούν τον ΤΑΡ.  Η επίσκεψη των εκπροσώπων του ΤΑΙΠΕΔ έχει σχέση με την ιδιωτικοποίηση του νέου λιμανιού. Ο ΤΑΡ θα μιλήσει με τη δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για την αλλαγή ή όχι της όδευσης.

 

Σήμερα το πρωί ο Θόδωρος Μαρκόπουλος οργανώνει μία ακόμη σύσκεψη για τα προβλήματα που δημιούργησε στο νομό και στις αγροτικές εκτάσεις η πρόσφατη κακοκαιρία. Αποχωρεί από το Νοσοκομείο ο ογκολόγος Δημήτρης Κασαράκης. Πρωτοβουλία του τμήματος ΑΜ του ΤΕΕ για την ενίσχυση της πολεοδομίας με δύο μηχανικούς. Ένα άτομο σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Εγνατία- στο ύψος της Πέρνης- κι ένας ηλικιωμένος πνίγηκε στους Αμμόλοφους. «Νεκροταφείο» οχημάτων σε δύο σημεία στη συνοικία του Περιγιαλίου.

 

Την 1η Οκτώβρη αρχίζουν τα μαθήματα της νέας περιόδου στο ΤΕΙ. Όλοι περιμένουν από τον Υπουργό Παιδείας να ορίσει τα μέλη της νέας επιτροπής διαβούλευσης για τη συνένωση με άλλα ιδρύματα. Τρία αμφίβια αναπηρικά αμαξίδια στη διάθεση του Δήμου Παγγαίου. Στο κτίριο του πρώην ΠΙΚΠΑ μετακομίζει από σήμερα το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καβάλας. Ο Δήμος Καβάλας δέχθηκε την πρόταση του Μητροπολίτη Στέφανου για την αλλαγή του ονόματος της οδού Μητροπόλεως σε οδό Μητροπολίτη Προκόπιου.

 

Στο Ζέφυρο, με προβολή ταινιών που διάλεξε ο Λευθέρης Κελβερίδης,  μεταφέρεται από σήμερα το βράδυ το φεστιβάλ Φιλίππων. Μεγάλη επιτυχία του Cosmopolis αλλά και τις εκδήλωσης που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Καρβάλη. Πολύς κόσμος στη γιορτή καλαμποκιού που έγινε στους Αντιφιλίππους.

 

Δύο παίκτες απέκτησε το Σαββατοκύριακο ο ΑΟΚ. Πρόκειται για τον Κροάτη Γιασίνοβιτς και τον ακραίο αμυντικό Αλέξανδρο Ζέρη. Έφυγε από το Νέστο ο Μιχάλης Μπαντάνης. Ο Γαβριήλ Καλφόπουλος προπονητής στο Βρασίδα Νέας Περάμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης