• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2019

Ο Δήμος Καβάλας προετοιμάζει την επιχειρηματολογία του προκειμένου να μην αυξηθούν οι πρόσφυγες στη δομή του «Ασημακοπούλου». Την ίδια ώρα η θέση της χώρας επιδεινώνεται μιας και οι ροές προσφύγων στα νησιά συνεχίζονται σε καθημερινή βάση. Σύσκεψη στην Κυβέρνηση για το πρόβλημα το περασμένο Σάββατο. Τα έργα στο στρατόπεδο συνεχίζονται με προοπτική να ολοκληρωθούν εντός των προσεχών ημερών.

 

Οδηγός αυτοκινήτου τραυματίστηκε χθες αργά το βράδυ σε περιστατικό στην ανατολική είσοδο της πόλης. Σύγκρουση οχημάτων έγινε νωρίτερα χθες το απόγευμα μέσα στη Νέα Πέραμο. Νέα διοίκηση εξέλεξαν τα μέλη του συλλόγου των γεωπόνων. Συνεργείο της ΔΕΥΑΚ διόρθωσε βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης στη διασταύρωση των οδών Δαγκλή και Ερυθρού Σταυρού. Συνέντευξη τύπου δίνει το πρωί η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. Συνέντευξη σε εφημερίδα της Αθήνας για την υπόθεση Novartis έδωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Πιθανή η επιστροφή του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας στο κτίριο της Μεγάλης Λέσχης. Τον Γιάννη Καρατζιώτη βράβευσε σε εκδήλωση στο Ακόντισμα η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης. Επτά επιπλέον μηχανικοί θα προσληφθούν στο Δήμο Θάσου. Ψήφισμα κατοίκων του οικισμού Σαράντα για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο δρόμο από το Παληό στη Νέα Ηρακλείτσα. Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα θύματα από την πτώση του ελικοπτέρου Χιούι, τον Σεπτέμβρη του 1994 στα ορεινά του Νομού Δράμας. Για δομικές αλλαγές στη ΔΕΥΑΚ μιλά ο νέος πρόεδρός της Απόστολος Χρόνης.

 

Αγιασμό για την έναρξη των εκδηλώσεων της νέας περιόδου από το Κέντρο Ελληνικής Λαογραφίας «Νεάπολις». Πέτυχε η εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου υπέρ της διαδικασίας του εμβολιασμού. Την Πέμπτη 3 Οκτώβρη η καθιερωμένη εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου για τη γιορτή του Διονυσίου του Αεροπαγίτη.

 

Ένωση και ΓΣΕ κέρδισαν στα χθεσινά ματς κι έτσι συνεχίζουν στο κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ. Μόνο ο Αετός Οφρυνίου νίκησε στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής. Έχασαν Θεολόγος- Νέστος, ισοπαλία για τον Κεραυνό Πέρνης. Στο τελευταίο φιλικό ο ΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας.

Διαβάστε επίσης