• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Επιδείνωση θα παρουσιάσει τις επόμενες ώρες ο καιρός σε όλη την Ανατολική Μακεδονία. Εκτός από τις βροχές, στην περιοχή του Ν. Καβάλας θα πνέουν ισχυροί βόρειοι και ανατολικοί άνεμοι. Κλειστά τα σχολεία σήμερα στη Θάσο. Το Σάββατο επισκέφθηκε το νησί κυβερνητικό κλιμάκιο. Σε Ποταμιά και Σκάλα Ποταμιάς τα σοβαρότερα προβλήματα. Πρόθεση του Δήμου Καβάλας είναι να ξανακτίσει, το δυνατό συντομότερο, το πέτρινο τοιχίο που κατέρρευσε στην οδό Χρ. Σμύρνης.

 

Ο Ντίνος Κλειτσιώτης νέος διοικητής του Νοσοκομείου. Άδειασε η θέση του αναπληρωτή διοικητή. Πιθανή η αδελφοποίηση των Εμπορικών Συλλόγων Καβάλας- Λήμνου. Εκλογές έκανε χθες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος. 15 Δεκέμβρη εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο. Στους πεζόδρομους και σε εμπορικούς δρόμους θα δοθεί έμφαση στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου. Συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Συνεδρίαση και την Πέμπτη. Προς ενοικίαση ο χώρος στην πρώην Εμπορική τράπεζα, ο οποίος άδειασε τις προηγούμενες ημέρες.

 

Με μικρή συμμετοχή φορέων και πολιτών οι χθεσινές εκδηλώσεις για την μέρα της Ε. Αντίστασης. Ελαφρά τραυματίστηκε γυναίκα οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου όταν έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω σε κολώνα φωτισμού στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Ομιλία του Δημήτρη Γόντικα σε συνέδριο στην Αθήνα, αναφέρθηκε στα σχέδια της Ενεργειακής Αιγαίου και στον κόλπο της Καβάλας. Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη είχαν οι κτηνοτρόφοι της ΑΜΘ.

 

Το απόγευμα εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη με θέμα «Trafficking- Σύγχρονη μορφή δουλείας». Συνάντηση μαθητών έγινε χθες στο 2ο Δημοτικό πάνω σε θέματα ρομποτικής. Ο Όμιλος «Καβάλα Μπροστά» οργανώνει έκθεση ζωγραφικής στη Δ. Καπναποθήκη.

 

Ισοπαλία του ΑΟΚ στο Ρόδο με τον Ιάλυσο, μερικώς ικανοποιημένος ο Παύλος Δερμιτζάκης. Έχασαν ΓΣΕ και Ένωση. Νίκησαν στη Θεσσαλονίκη τα κορίτσια του βόλεϊ του ΑΟΚ. Βαριά ήττα του Νέστου 5-0 στη Χρυσούπολη από τον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε επίσης