• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Έρευνα του «Γκάρντιαν» που έγινε γνωστή την προηγούμενη εβδομάδα περιλαμβάνει την πόλη της Καβάλας στις περιοχές με ατμοσφαιρική επιβάρυνση. Στα μικροσωματίδια τα όρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ξεπερνιούνται δύο και τρεις φορές. Πιο ειδικά το πρόβλημα εντοπίζεται στις περιοχές μέσα στην Καβάλα και ανατολικά από αυτήν. Τα μικροσωματίδια αναπνέονται και δεν γίνονται αντιληπτά. Οφείλονται στη λειτουργία βιομηχανιών, κίνηση αυτοκινήτων, λειτουργία συστημάτων θέρμανσης.

Πρόστιμο 2.000 ευρώ σε εστιατόριο του Ν. Καβάλας, δεν διέθετε τιμοκαταλόγους στους πελάτες του. Η Πολεοδομία εξέδωσε οικοδομική άδεια για το έργο συντήρησης στο Δικαστικό Μέγαρο. Ποινή φυλάκισης 1,5 έτους χωρίς αναστολή σε επιχειρηματία που λειτουργούσε χωρίς άδεια παραλιακό μπαρ στους Αμμόλοφους. Αύξηση 18% στην κίνηση επιβατών στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» για τους μήνες Ιανουάριος- Αύγουστος σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019.

Ποσοστό 62% έλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης στα εκλογικά τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Καβάλας. Με πολύ κόσμο η χθεσινή εκδήλωση στην πόλη μας του Χριστόδουλου Τοψίδη. Εκδήλωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου στην Καλαμίτσα, «Η παραλία ανήκει στους Καβαλιώτες» ήταν το μήνυμα της. Εκδήλωση για τους νέους έκανε την περασμένη Παρασκευή ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Στη λαϊκή αγορά περιόδευσε το Σάββατο ο Θόδωρος Μουριάδης. Εκλογικά περίπτερα στις πλατείες Ελευθερίας και Κονσουλίδη για τους συνδυασμούς Ποτόλια- Κλάδη- Ηλιόπουλου και Καγκελίδη. Διαμάχη για το ποιος υποψήφιος δήμαρχος θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία την Πέμπτη 5 Οκτώβρη.

Έκτακτο δρομολόγιο στο λιμάνι της Καβάλας έκανε χθες βράδυ το πλοίο Iosif K. Μετέφερε φορτηγά. Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησε πρώτη φορά στην ολομέλεια της Βουλής, σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας η κ. Αγγελική Δεληκάρη. Δύο βουλευτές της ΝΔ περιοδεύουν από το πρωί στο Ν. Καβάλας. 600.000 εκλογικούς φακέλους στέλνει στην Καβάλα το Υπουργείο Εσωτερικών για τις ανάγκες των εκλογών του Οκτώβρη. Λευκοί των δημοτικών, θαλασσί χρώματος των περιφερειακών. Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια δένδρων κάνναβης. Επιβάτης αστικού λεωφορείου την ώρα του δρομολογίου αισθάνθηκε αδιαθεσία, ασθενοφόρο τον μετέφερε το πρωί του Σαββάτου στο Νοσοκομείο.

Ο Θόδωρος Χατζηχρήστος της Ομοσπονδίας πρόεδρος στη Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ. Από σήμερα στο ΙΝΑΛΕ θερινό σχολείο για 35 Έλληνες και ξένους φοιτητές. Οι Πελοποννήσιοι της Καβάλας τίμησαν χθες την επέτειο της άλωσης της Τριπολιτσάς. Την Κυριακή αγιασμός για το συνοικιακό σύλλογο του Αγίου Λουκά.

Σαρωτικός ο ΑΟΚ στη Γεννησέα, νίκησε εύκολα 5-0 τον Άρη Πετεινού. Νίκη του Νέστου με 4-2 επί του Παραλιμνίου. Ο Ορφέας πήρε το ντέρμπι με το Βύρωνα με σκορ 4-1. Σήμερα η κηδεία του Αντώνη Γιαμαλίδη, πρώην παράγοντα του ΑΟΚ. Συνεχίζει στο κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ η Αγία Βαρβάρα. Απέκλεισε τον Εύοσμο, επόμενος αντίπαλος η ομάδα του Παπάγου.

Διαβάστε επίσης