• 12 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2018

Σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας που ψηφίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουλή περιλαμβάνεται άρθρο για την άτοκη επιστροφή στο ΙΚΑ οικογενειακών επιδομάτων που εισπράχθηκαν προ ετών από 1.000 περίπου συνταξιούχους του Νομού. Ικανοποίηση από την πλευρά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Σύμφωνα με το άρθρο, η διαδικασία προβλέπει συμψηφισμούς αλλά δεν υπάρχει αναδρομική ισχύ.

 

Ενστάσεις αναμένεται να κατατεθούν στο ΑΣΕΠ για το αποτέλεσμα διαγωνισμού πρόσληψης συμβασιούχων στο Νοσοκομείο. Ο διαγωνισμός αφορά εργάτες καθαριότητας και τραπεζοκόμους. Το μεσημέρι ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Ασημακοπούλου. Βήμα και Καθημερινή επανήλθαν χθες με δημοσιεύματα τους στο θέμα των χρεών της ΒΦΛ στη ΔΕΠΑ. Πρόταση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για συγχώνευση του 9ου δημοτικού με αυτό του Περιγιαλίου. Ενδιαφέρον της Ιεράς Μητρόπολης Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου για την παλιά Ορθοπεδική κλινική στο Σανατόριο. Εκδόθηκε πολεοδομική άδεια για την κατασκευή περίφραξης στα Λουτρά των Ελευθερών. Θα γίνει και καθαρισμός του χώρου πέριξ των κτιρίων.

 

Το Κίνημα Αλλαγής Καβάλας οργανώνει πρόγραμμα επίσκεψης στην Καβάλα του Γιώργου Καμίνη. Υποψηφίους στο Παγγαίο ψάχνουν Μέτιος και Τοψίδης. Η Κλαίρη Λαμπίρη πρόεδρος των γιατρών ΕΣΥ Ν. Καβάλας. Απεργούν την Τετάρτη τα πληρώματα των φέρι μποτ. Πιο συχνούς ελέγχους σε ΒΦΛ και Πετρέλαια υπόσχεται ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος. Την Πέμπτη το μεσημέρι συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Συνέντευξη τύπου για τη δημοτική αστυνομία δίνει η Δήμαρχος. Το απόγευμα εκδήλωση για τα κυκλοφοριακά της πόλης από το Μάκη Παπαδόπουλο. Στις εκδηλώσεις για την Εθνική Αντίσταση ο Θόδωρος Μουριάδης.

 

Από την Τετάρτη θέατρο στη Στέγη, πρωτοβουλία της ομάδας θεάτρου. Σκηνοθετεί ο Γιώργος Μπότσιος. Τρεις εκδηλώσεις κατά της βίας στις γυναίκες έγιναν στην Καβάλα από την ομάδα ΒΙΑ Stop, τις Σοροπτιμίστριες και το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου. Τελευταία παράσταση σήμερα το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» της παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ «Ξεπεσμένος Δερβίσης».

 

Με αυτογκόλ του Καζαντζίδη, ο ΑΟΚ επικράτησε δύσκολα 1-0 του Αετού Οφρυνίου στην 4η συνεχόμενη νίκη του. Πρώτος στη βαθμολογία παρέμεινε ο Νέστος που νίκησε τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Νίκησε και ο Κεραυνός Πέρνης. Παράπονα από τη διαιτησία η Energean Kavala BC. Νέα ήττα των κοριτσιών του ΑΟΚ στο βόλεϊ.

Διαβάστε επίσης