• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Αρχίζει το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Διοικητηρίου το 29ο διεθνές τουρνουά σκάκι το οποίο προσφέρει στην Καβάλα τουριστική και οικονομική στήριξη. Θα λάβουν μέρος 200 σκακιστές, αρκετοί από το εξωτερικό και 11 διαφορετικές χώρες. Οι σκακιστές θα φορούν προστατευτική μάσκα ενώ απαγορεύεται στην μεγάλη αίθουσα η παρουσία θεατών. Η διοργάνωση είναι του Σκακιστικού Ομίλου Καβάλας με τη συνδρομή τοπικών φορέων.

 

Αρνητικά τα περισσότερα τεστ στον κορωνοϊό εργαζόμενων στο Νοσοκομείο, αποτελέσματα αναμένονται και σήμερα. Το Σάββατο ανακοινώθηκε ότι είναι θετικός στη νόσο 52χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, από χθες νοσηλεύεται με πυρετό στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. 80χρονος κάτοικος Νέας Ηρακλείτσας πνίγηκε χθες σε παραλία της περιοχής. Λόγω περιορισμένων κρατήσεων διακόπτει τη λειτουργία της από την 1η Αυγούστου η Τόσκα. Προσπάθεια εξεύρεσης συναινετικής λύσης στο θέμα που ανέκυψε στο Τμήμα Ασφαλείας της Α.Δ. Καβάλας.

 

Λιγοστεύουν οι παραγωγοί στη λαϊκή αγορά της Καλαμίτσας. Το απόγευμα στη Νέα Καρβάλη συγκέντρωση κατοίκων, διαμαρτύρονται για την ατμοσφαιρική ρύπανση. Προσλήψεις εποχιακού προσωπικού στην Αρχαιολογική υπηρεσία. Δάνειο με την εγγύηση του δημοσίου προωθεί η Κυβέρνηση για την Ενεργειακή Αιγαίου. Ο Υπουργός Υποδομών απαντά σε ερώτηση του Μακάριου Λαζαρίδη για την πεσμένη γέφυρα, αποδίδει στον κορωνοϊό και στην έλλειψη αδειών κατά την κατασκευή της την καθυστέρηση στους διαγωνισμούς για την πεσμένη γέφυρα. Η Τροχαία Καβάλας επέβαλε πρόστιμο από 150 ευρώ σε οδηγό και πελάτη Ταξί που βρέθηκαν να μην φορούν μάσκα.

 

Το τριήμερο Παρασκευή- Κυριακή καθαρίστηκε ο βυθός της θάλασσας σε Ν. Καρβάλη- Σφαγεία. Θεατρική παράσταση το βράδυ στο Φρούριο. Εθελοντική εργασία καθαρισμού στον Άγιο Κωνσταντίνο και στη Χωράφα. Ποτέ πια εκδρομές στην Τουρκία αναφέρει σε ανακοίνωση του το σωματείο συνταξιούχων της ΒΦΛ.

 

Με χθεσινή ανακοίνωση του ο Παύλος Δερμιτζάκης εξηγεί τους λόγους αποχώρησης του από τον ΑΟΚ κι αποχαιρετά τους φιλάθλους της ομάδας. Αποχαιρετιστήρια δήλωση του Μαϊδανού που μεταγράφηκε στη Λάρισα. Έφυγε από τον ΑΟΚ για ομάδα της Κύπρου ο Γιώργος Δήμιζας. Την απόκτηση του Σάββα Χρυσόπουλου ανακοίνωσε ο ΓΣΕ.

 

Διαβάστε επίσης