• 6 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Τα δικαστήρια φαίνεται ότι θα λύσουν τη διαφορά της ΔΕΥΑΚ με την εταιρία που ανέλαβε και εκτελεί το έργο της ύδρευσης στο Περιγιάλι. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο ανάδοχος, τα επιχειρήματα της παρουσίασε η δημοτική επιχείρηση της ύδρευσης. Θυμίζουμε ότι κατά το τυπικό και με πρωτοβουλία της ΔΕΥΑΚ το έργο έλαβε παράταση ως το Καλοκαίρι. Είναι έργο ύδρευσης και στο Περιγιάλι και σε άλλες περιοχές της Καβάλας.

 

Συνεχίζονται οι μετακομίσεις δημοτικών υπηρεσιών στο κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού, σύντομα θα εργάζεται σε χώρους του και το προσωπικό της Δημωφέλειας. Ο σύλλογος εργαζομένων στους Δήμους Καβάλας και Νέστου δηλώνει αντίθετος στην ιδιωτικοποίηση τμήματος της υπηρεσίας Καθαριότητας στην Καβάλα. Περισσότεροι από 300 Τούρκοι τουρίστες ήταν χθες στην πόλη μας, στο πλαίσιο εκδρομών τους. Οι πιο πολλοί περπάτησαν στη συνοικία της Παναγίας. Την Τετάρτη συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, εκλέγει αντιπροσώπους στην Π.Ε.Δ. ΑΜΘ. Αύριο συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου.

 

Με πολύ κόσμο και ομιλητή τον γραμματέα της Κ.Ε. Ανδρέα Σπυρόπουλο έκοψε βασιλόπιτα το ΠΑΣΟΚ Καβάλας. Πριν την εκδήλωση ο κ. Σπυρόπουλος συνάντησε εκπροσώπους των αγροτών του Δήμου Παγγαίου. Από το μεσημέρι στην Καβάλα για την πρώτη εκδήλωση του κόμματος Νέα Αριστερά ο Νάσος Ηλιόπουλος. Θα συναντήσει και τους εργαζόμενους στο Νοσοκομείο. Δυναμώνουν συνεχώς οι αντιδράσεις σε όλο το Νομό για το μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο κοντά στη Λεκάνη. Προς το παρόν δεν ορίστηκε ημερομηνία για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου όπου το θέμα είναι πιθανό να επανέλθει. Με τον αντιπεριφερειάρχη Αλέξανδρο Ιωσηφίδη συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι επιχειρήσεων μαρμάρου Καβάλας και Δράμας. Το 2025 θα ολοκληρωθούν οι βασικές εργασίες στην Καβάλα για την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου.

 

Στη διάρκεια του τριήμερου έκοψαν βασιλόπιτα το τμήμα Α.Μ. του ΤΕΕ, οι έφεδροι αξιωματικοί, οι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, το τμήμα Καβάλας των Γιατρών του Κόσμου, οι Ηπειρώτες, οι κάτοικοι της Νεάπολης και του Βύρωνα. Δύο βράδια ήταν γεμάτη η αίθουσα εκδηλώσεων της Μ. Λέσχης για τη μουσική εκδήλωση- αφιέρωμα στους Μπιτλς. Τοπική εκδήλωση συμπαράστασης στους Αρμένους του Αρτσάχ, οργανώθηκε από την Αρμενική κοινότητα της Καβάλας.

 

Με σκορ 1-0 επικράτησε του Άρη Πετεινού ο ΑΟΚ, το γκολ ο Καρακώστας. Νίκησε στο Παραλίμνιο ο Νέστος. Επεισοδιακή νίκη του Άρη Πηγών στην Ελευθερούπολη. Εντός έδρας νίκη των Πανθήρων. Ηττήθηκε ο ΓΣΕ.

 

Διαβάστε επίσης