ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των νησιωτικών Επιμελητηρίων που έγινε στην πόλη μας το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός υπενθύμισε ότι από την 1η Γενάρη οι κάτοικοι της Θάσου επωφελούνται του «μεταφορικού ισοδύναμου». Εξήγησε πως υλοποιείται το μέτρο ενώ προανήγγειλε βελτιώσεις του με υπουργικές αποφάσεις που ετοιμάζονται. Από τη συνέλευση απουσίαζαν οι φορείς της Θάσου. Για τα υδατοδρόμια μίλησε στη συνέλευση ο Γιώργος Παπαφιλίππου, για την κυκλική οικονομία ο Βασίλης Λιόγκας, για το παρεμπόριο ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

 

Με παρέμβαση του στο ΚΙΝΑΛΛ Καβάλας ο Μάκης Παπαδόπουλος ζητά να μην δοθεί στήριξη στον Θόδωρο Μουριάδη. Η σχετική απόφαση θα παρθεί το απόγευμα. Σε κίνδυνο το δημοτικό έργο στο κτίριο του πρώην ΕΟΚ λόγω παρέμβασης της υπηρεσίας νεοτέρων μνημείων. Την Τετάρτη η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Βαγγέλη Παππά. Η σύζυγος του Λευθέρη Αθανασιάδη Ολυμπία θεωρεί ότι κανείς από τους αιρετούς δεν έχει την ειλικρινή πρόθεση να τιμήσει το έργο του. Στο Δήμο Ορεστιάδας παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης πρώην στρατόπεδο στην ίδια περιοχή. Όλο το Δεκέμβρη θα εργάζεται στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου ο Δημήτρης Κασαράκης.

 

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας εκτιμά ότι οι καταλήψεις στα σχολεία του Νομού δεν θα συνεχιστούν σήμερα. Οι εκπρόσωποι του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας θα είναι το απόγευμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για να εκφράσουν αρνητική άποψη στη κατάργηση του δημοτικού σχολείου Περιγιαλίου. Τρεις Κυριακές του Δεκέμβρη θα λειτουργήσει κανονικά η αγορά. Την Τετάρτη φορείς της Νέας Καρβάλης συναντούν τον Θόδωρο Μαρκόπουλο για τα περιβαλλοντικά θέματα της περιοχής.

 

Δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα εκδηλώσεων στο οποίο τον Δεκέμβρη θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική Κρηνίδων. Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ένωσης Γυναικών Επιστημόνων που έγινε την Παρασκευή. Κανονικά θα λειτουργεί στις γιορτές το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θόδωρου Κοκκινίδη.

 

Με νίκες συνέχισαν Νέστος και ΑΟΚ που παραμένουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στο 88ο λεπτό ο Αετός Οφρυνίου νίκησε τον Κεραυνό Πέρνης 3-2. Βαριά ήττα της Ένωσης στην Αμαλιάδα. Επανήλθε στις νίκες η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης