ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΟΚΤΩΒΡΗ 2022

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από την τραγωδία που έγινε το πρωί της περασμένης Παρασκευής στη Λεκάνη. Οι ειδήσεις του αστυνομικού δελτίου είναι πάντα πολλές και τις περισσότερες φορές δυσάρεστες. 54χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Θάσο. Εξιχνιάστηκε κλοπή σε χωριό του Δήμου Παγγαίου, την οποία οργάνωσε συγγενής του θύματος. Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία σε βάρος επαγγελματία στα Λιμενάρια. Χθες το μεσημέρι η Πυροσβεστική Ελευθερούπολης έσβησε φωτιά που εκδηλώθηκε σε δασική περιοχή κοντά στον Ακροπόταμο.

 

Το πρωί του Σαββάτου τελέστηκε αγιασμός στην επένδυση στον Παράδεισο όπου κατασκευάζεται μονάδα εμφιάλωσης νερού. Μειώθηκαν τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας. Όλη την ημέρα την προσεχή Πέμπτη θα είναι στην Καβάλα ο Γιάνης Βαρουφάκης. Συναντά απολυμένους Πετρελαίων και ΒΦΛ όπως επίσης τη διοίκηση του Επιμελητηρίου. Ο Γιάνης Βαρουφάκης σκοπεύει να επισκεφθεί και το Νοσοκομείο. 10 περιστατικά πνιγμών λουόμενων σημειώθηκαν στη διάρκεια του Καλοκαιριού στο Ν. Καβάλας. Στο προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ, στη θέση του αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα εξελέγη ο Παναγιώτης Αρσονιάδης.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επανέλαβε την προοπτική ενίσχυσης των σταφυλοπαραγωγών του Ν. Καβάλας από το πρόγραμμα de minimis με συνολικό ποσό τελικά 3,5 εκ ευρώ. Παραμένουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας η Χρυσούπολη και 3 χωριά του Δήμου Νέστου. Ματαιώνεται οριστικά το σχέδιο κατασκευής εργατικών κατοικιών σε οικόπεδο στην Πέρνη. Με επιστολή του προς τους καταναλωτές ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Ν. Καβάλας ζητά αυτοί να εμπιστεύονται τους επαγγελματίες του κλάδου. Πιο φθηνή φοιτητική στέγη και δωρεάν μετακίνηση στο ΔΙΠΑΕ συνεχίζουν να διεκδικούν οι φοιτητικοί σύλλογοι. Διαδικτυακή εκδήλωση πραγματοποίησε το Σάββατο με αφορμή τη σημερινή γιορτή Διονυσίου Αεροπαγίτου ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας. Ομιλητής ήταν ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γεωργιάδης.

 

Ομάδες χορού και χορωδίας θέλει να δημιουργήσει ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας. Ο Θεοδόσης Πελεγρίνης πρώην Υφυπουργός Παιδείας και πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών ήταν την Παρασκευή στην Καβάλα, σε εκδήλωση μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής εκδήλωση στην είσοδο του ιερού ναού του Αγίου Νικολάου.

 

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας ο Βύρωνας. Ηττήθηκε 5-0 από την Παναχαϊκή σε παιχνίδι που έγινε χθες το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη». Σε φιλικό ματς το Σάββατο ο ΑΟΚ νίκησε 3-2 το Παραλίμνιο. Ήττα του ΓΣΕ από τον Άρη σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι της ομάδας της Ελευθερούπολης.

 

Διαβάστε επίσης