ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση εκεί όπου σταμάτησε το έργο του αγωγού ΤΑΡ, πλησίον του Ζυγού, ανακοίνωσε ότι οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων που ζητά αλλαγή της όδευσης. Η εκδήλωση θα αρχίσει αύριο στις 9.30 το πρωί και θα διαρκέσει δύο περίπου ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες επιλέχθηκε να πραγματοποιηθεί επειδή πληθαίνουν οι πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες το έργο στην περιοχή ξαναρχίζει. Εκδήλωση για την Πρωτομαγιά οργανώνουν αύριο το πρωί το ΠΑΜΕ στην πλατεία Ελευθερίας, ΑΔΕΔΥ και ΕΥΚ στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Απέτυχε στο Δήμο Καβάλας η φετινή εξόρμηση εθελοντών Let’s Do It Greece. Οι εκδηλώσεις ήταν ελάχιστες ενώ αυτή της κεντρικής πλατείας τελικά πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο. Ομάδα εργαζόμενων του Νοσοκομείου δημιούργησε θεατρική ομάδα, ετοιμάζει παράσταση που θα δοθεί στο αμφιθέατρο του ιδρύματος. Η Πυροσβεστική υπηρεσία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος 80χρονης για την πρόσφατη πυρκαγιά στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες η ηλικιωμένη γυναίκα άναψε τη φωτιά για να κάψει χόρτα. Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος θα επισκεφθεί τη Δήμαρχο στο γραφείο της για θέματα όπως τα έργα της ΔΕΥΑΚ και η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας. Νέος σχεδιασμός για την τροπολογία της υπόθεσης των διμήνων του Δήμου Παγγαίου, πρωτοβουλία αναλαμβάνουν οι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Βέλγοι δημοσιογράφοι αυτήν την εβδομάδα στη Θάσο. Δύο υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΟΔΕ και 16 υποψήφιοι για μέλη της. 33 υποθέσεις χρεών στο δημόσιο απασχόλησαν την Παρασκευή το Τριμελές Καβάλας. Αμερικάνικο ενδιαφέρον για το νέο λιμάνι αποκάλυψε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα. Ο Βαγγέλης Παππάς πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του επενδυτικού συνεταιρισμού των εργαζομένων στα Πετρέλαια.  Συνέντευξη τύπου το μεσημέρι για τη Λευκή Νύχτα της Παρασκευής. Συνέντευξη τύπου για τη φοίτηση προνηπίων στα νηπιαγωγεία από τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας.

 

Ζωγράφοι από Καβάλα και Δράμα ετοιμάζουν κοινή έκθεση ζωγραφικής που θα παρουσιαστεί στη Δ. Καπναποθήκη από την Παρασκευή. Στην Αμερική για την εκδήλωση προβολής του αρχαιολογικού χώρου των Φιλίππων η διευθύντρια της Αρχαιολογικής υπηρεσίας Σταυρούλα Δαδάκη.

 

Εξ αιτίας προβλημάτων υγείας εγκατέλειψε τον υπερμαραθώνιο στην Ιταλία ο Νίκος Σιδερίδης. Η Ένωση ηττήθηκε χθες από την ομάδα Ανατόλια αλλά έμεινε δεύτερη στη βαθμολογία της Β’ Εθνικής. Στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας πρωταθλητής ο Κεραυνός Πέρνης, υποβιβάστηκε ο Εθνικός Νέας Καρυάς.

Διαβάστε επίσης