ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Αύξηση παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα στο Ν. Καβάλας τα εμβόλια α’ δόσης κατά του κορωνοϊού φθάνοντας στο 68% του συνολικού αριθμού της εμβολιαστικής διαδικασίας. Το Σαββατοκύριακο αυξήθηκαν οι ασθενείς με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο ενώ ο Αύγουστος είναι με διαφορά για το Ν. Καβάλας ο μήνας με τα περισσότερα κρούσματα. Χθες το απόγευμα περισσότεροι από 500 άνθρωποι έκαναν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης ζητώντας ο εμβολιασμός να μην είναι υποχρεωτικός.

Ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ με επιτυχία οι εκδηλώσεις του CosmoWorld. Αστυνομία και περίοικοι καταδίωξαν διαρρήκτες σε χωριά της Δ.Ε. Φιλίππων. Από την Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη μικρή αλλαγή στο απογευματινό ωράριο της αγοράς. Λιγότεροι σε σχέση με πέρσι οι νέοι φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας, ανακοινώσεις με κριτική στο Υπουργείο από την Τάνια Ελευθεριάδου και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Ανακοίνωση των γιατρών του ΕΣΥ Καβάλας υπέρ της διαδικασίας του εμβολιασμού, κατά του διχασμού μεταξύ των πολιτών.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου συζητείται η λειτουργία των πλευρικών διοδίων στον Άγιο Ανδρέα. Συνεδριάζει το απόγευμα και το Δ.Σ. Καβάλας. Συνεχίζει να ψάχνει λύση για το νερό των Φιλίππων η ΔΕΥΑΚ. Επανέρχεται η κανονικότητα στα δικαστήρια της Καβάλας, αλλάζει ο Πρόεδρος Πρωτοδικών. Μένει ίδιος ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας. Ερώτηση βουλευτών του ΚΙΝΑΛ για τις ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες του Νομού από τις χαλαζοπτώσεις. Συνάντηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Αμερικάνο γερουσιαστή Μενέντεζ.

Στις 12 Σεπτέμβρη εκλογές στο συνοικιακό σύλλογο του Αγίου Κωνσταντίνου, αναβλήθηκαν για την ερχόμενη Κυριακή οι εκλογές στον πολιτιστικό σύλλογο Παλαιοχωρίου. Συνέλευση κάνουν το απόγευμα γονείς και κηδεμόνες των Κρηνίδων, λόγω κτιριακών προβλημάτων θα ζητήσουν μερική αναστολή της λειτουργίας του γυμνασίου και του λυκείου. Εντοπίστηκε νεκρή θαλάσσια χελώνα στη Σκάλα Καλλιράχης.

Εξελίξεις αναμένονται αυτήν την εβδομάδα στον ΑΟΚ για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Αποκλείστηκαν από το κύπελλο Ελλάδας Ορφάνι και Νέστος.

 

Διαβάστε επίσης