• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Από σήμερα η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας ελπίζει στην ομαλοποίηση της κατάστασης σχετικά με τη διαδικασία της αποκομιδής των απορριμμάτων. Προβλήματα υπήρξαν αμέσως μετά τα Χριστούγεννα επειδή η μεγάλη νταλίκα που μεταφέρει τα σκουπίδια στον ΧΥΤΑ ενεπλάκη σε τροχαίο. Προσωρινά τα απορρίμματα μεταφέρονταν στον σκουπιδότοπο από τα απορριμματοφόρα. Το μεγαλύτερο κατά 10 χιλιόμετρα δρομολόγιο των απορριμματοφόρων επηρέασε το άδειασμα των κάδων σε διάφορα σημεία της πόλης.

 

Λόγω καιρού ήρθε στην Καβάλα από τη Θάσο, διανυκτέρευσε στο κεντρικό λιμάνι το αμφίπλευρο φέρι μποτ Άνασσα. Κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα σε γυναίκα στη Νέα Πέραμο, επιχείρησαν να τη ληστέψουν. Το αργότερο ως την Πέμπτη οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορούμενων για τη ληστεία στη σεκιούριτι καταθέτουν προσφυγή και αίτημα άρσης της προσωρινής τους κράτησης. Δύο φορές συνεδριάζει το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Σήμερα συνεδριάζει και το Δημοτικό Συμβούλιο της Θάσου.

 

Ο Αρχέλαος Γρανάς νέος πρόεδρος στην Εργοανάπτυξη. Πρωί και απόγευμα λειτουργεί σήμερα η αγορά. Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Αντωνιάδης επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο τους ασθενείς του ογκολογικού τμήματος. Διακοπή εργασιών στο Υψάριο αποφάσισε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Δεν αυξάνει τα τέλη χρήσης τραπεζοκαθισμάτων για το 2020 ο ΟΛΚ. Γιορτή το μεσημέρι στην αυλή του Εργατικού Κέντρου. Εκδήλωση έκανε χθες στην πλατεία Καπνεργάτη και το τοπικό συμβούλιο Καβάλας.

 

Το απόγευμα τραγουδούν τα κάλαντα στο κέντρο της πόλης εκπρόσωποι των συνοικιακών συλλόγων. Ο σύλλογος «Λίκνο Αγάπης» μοίρασε τρόφιμα σε 261 συνανθρώπους μας. Συγκίνηση και στο Νομό Καβάλας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Θάνου Μικρούτσικου.

 

Ανακοίνωση του ΑΟΚ με ευχές για το νέο έτος. Τους καλύτερους αθλητές του το 2019 βράβευσε ο ΟΚΑΚ. Ο Προβατίδης νέος προπονητής στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Διαβάστε επίσης