ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Κρίσιμη για το Πανεπιστήμιο της Καβάλας είναι η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα. Στη διάρκεια της θα αποδειχθεί πόσο θα συνεχιστεί η συνεργασία του με το ΔΙΠΑΕ ή αν θα υπάρξει συνένωση με το Δημοκρίτειο. Συνεδριάζει το μεσημέρι η διοίκηση του συλλόγου καθηγητών όλου του ΔΙΠΑΕ και συζητά την πρόταση κατάργησης του τμήματος φυσικής. Την Τετάρτη η συνέλευση της σχολής Θετικών Επιστημών, με πρόταση ένταξης της στο Δημοκρίτειο. Καθοριστικός ο ρόλος των τοπικών φορέων που πρέπει να στηρίξουν οτιδήποτε έχει σχέση με το πρώην ΤΕΙ Καβάλας.

 

Δεν άλλαξε η κατάσταση στο Ν. Καβάλας σχετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού. Δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για τους υποψήφιους Δημάρχους της ΝΔ, τους καλεί να απευθυνθούν στην κεντρική διοίκηση του κόμματος. Στη θέση του παρέμεινε ο Αστυνομικός Διευθυντής Γιάννης Καραμανλής, αποστρατεύτηκε ο Υποδιευθυντής Χρήστος Σταμπουλής. Πραγματοποιήθηκαν χθες στην πόλη μας εκδηλώσεις για την επέτειο του Ολοκαυτώματος Καβαλιωτών Εβραίων.

 

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη συνάντησε στην Κωνσταντινούπολη ο Δήμαρχος Θάσου, τον προσκάλεσε στο νησί στις αρχές Σεπτέμβρη. Νέα επιστολή των Επιμελητηρίων της ΑΜΘ για την απλήρωτη επιδότηση εργασίας. Ζητούν σύσκεψη κυβερνητικών παραγόντων και έκδοση Κ.Υ.Α. Το απόγευμα της Κυριακής στο Λούσυ η εκδήλωση της ΝΔ Καβάλας με ομιλητή τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Παρουσία του Υπουργού παρουσιάστηκε το Σάββατο η επένδυση της Egnatia Aviation στο αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα. Συνέδρους για το προσεχές συνέδριο του κόμματος εξέλεξε το Σαββατοκύριακο ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καβάλας. Αύριο στην Καβάλα εκπρόσωπος της κεντρικής διοίκησης του ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ. Ανακοίνωση της ΠΕ Καβάλας με αναφορά στα έργα που εκτελεί σε όλο το Νομό.

 

Στην αγορά της πόλης φέρεται να λειτουργεί κατάστημα που δεν έχει ρεύμα! Εκπαιδευτική δράση στη Ξάνθη των μελών του συλλόγου καταδρομέων Καβάλας. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου η εκδήλωση της Θασιακής, παρουσίασης του λευκώματος για τους καβαλιώτες και θάσιους ήρωες του 1821. Συγχαρητήρια δήλωση για τη Θασιακή Ένωση από τον Μακάριο Λαζαρίδη.

 

Μεγάλη νίκη του ΑΟΚ στα Τρίκαλα με δύο γκολ του Καϊούμπι. Την Τετάρτη εντός έδρας ματς με τη Λάρισα. Ηττήθηκαν ΓΣΕ και Ένωση. Νίκησαν τα κορίτσια του ΑΟΚ στο βόλεϊ.

Διαβάστε επίσης