• 7 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες των Δήμων σε όλη την Ελλάδα για τη διαφαινόμενη συγχώνευση των ΔΕΥΑ. Σχέδιο που θα υλοποιηθεί αρχές του έτους. «Δεν γνωρίζουμε το παραμικρό» δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας Απόστολος Χρόνης. Ισχυρίζεται ότι στην περίπτωση της Καβάλας εξετάζεται η συνένωση των ΔΕΥΑ με αυτές των Νομών Σερρών και Δράμας. Πρόσφατα παρουσιάστηκε η συγκεκριμένη προοπτική στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, θα έρθει στη Βουλή σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

 

Νεκρός άνδρας 61 ετών σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο Κεραμωτής- Αεροδρομίου. Κυνηγοί και περιπατητές συνυπάρχουν στον αθλητικό πεζόδρομο στον Άγιο Σίλα, καταγγελία έγινε στο Δασαρχείο. Απέχουν όλη την εβδομάδα των καθηκόντων τους οι δικηγόροι της Καβάλας, πιθανή συμβολική διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας αύριο. Δεν απεργούν οι ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ. Θετική απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού ώστε η Ιερά Μητρόπολη να λειτουργήσει μουσείο στον πρώτο όροφο του κτιρίου της Στέγης Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών. Συνεχίζονται οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την καινούργια εκκλησία της Μεταμόρφωσης.

 

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ Καβάλας είχαν επαφές με τοπικούς φορείς, βρέθηκαν στην ημερίδα του κόμματος στην Αλεξανδρούπολη όπου μίλησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Στη Βουλή μίλησε την Παρασκευή ο Γιάννης Πασχαλίδης.  Σήμερα στην Αθήνα η κηδεία του Βασίλη Βασιλικού. Σύλληψη στην Καβάλα ενός ακόμη διακινητή παράνομων μεταναστών. Διαμαρτυρία πολίτη για επιθετικά σκυλιά στην περιοχή της Παναγούδας. Μεγάλη προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο.

 

Από τις 13 Δεκέμβρη πρόγραμμα εκδηλώσεων στη συνοικία της Παναγίας. Με αρκετό κόσμο ξεκίνησαν την Παρασκευή οι εκδηλώσεις στη Χρυσούπολη. Μετά το Λιμένα στα Λιμενάρια το προσωπικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών, ενημερώνει τους μαθητές για τα περιστατικά έμφυλης βίας.

 

Ντροπιαστική ήττα του ΑΟΚ στην Αγία Μαρίνα Ημαθίας. Νίκη του Νέστου στη Βέροια. Μεγάλη νίκη του ΓΣΕ στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή. Έχασαν οι Πάνθηρες στο Βόλο. Έχασε η Ένωση, νίκησε η Αγία Βαρβάρα.

 

Διαβάστε επίσης