• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Πρόωρο τέλος έδωσε η Αστυνομία στις εκδηλώσεις των συνοικιακών συλλόγων στην Καβάλα το βράδυ του Σαββάτου. Λόγω όχλησης περιοίκων τα λαϊκά γλέντια τέλειωσαν αμέσως μετά τα μεσάνυχτα και με κίνδυνο οι εκπρόσωποι των διοργανωτών συνοικιακών συλλόγων να βρεθούν στο αυτόφωρο! Οι εκδηλώσεις στο Περιγιάλι και στον Άγιο Λουκά είχαν πολύ κόσμο αλλά όσοι δεν ήταν σε αυτές δεν είχαν την υπομονή και την άνεση να περιμένουν να ολοκληρωθούν. Διαμαρτυρήθηκαν καλώντας το 100!

Στην Ελευθερούπολη θα βρίσκεται σήμερα το πρωί κυβερνητικό κλιμάκιο για να ενημερωθεί για τις ζημιές από την κακοκαιρία της 25ης Ιουνίου. Θα επισκεφθεί και τις πληγείσες περιοχές. Αύριο οι αγρότες ετοιμάζουν διαμαρτυρία στο Διοικητήριο. Τελικά δεν είναι σίγουρη η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Καβάλα την ερχόμενη Παρασκευή. Νέα και μεγάλη αύξηση παρουσίασαν την προηγούμενη εβδομάδα τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Ν. Καβάλας. Γυναίκα 65 ετών πνίγηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην παραλία της Νέας Περάμου. Είναι το τρίτο περιστατικό πνιγμού στο Ν. Καβάλας φέτος το Καλοκαίρι. Περισσότερους από 200 τουρίστες διαφόρων εθνικοτήτων έφερε χθες στην πόλη μας το κρουαζιερόπλοιο Azamara Onward.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν μία ακόμη απάτη, σε βάρος κατοίκου του Δήμου Νέστου από τον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου κλάπηκαν 2.800 ευρώ. Πρόφαση ήταν μικρή αγγελία που είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα. Ο Δήμος Παγγαίου με προσωπικό του και κάμερες εντοπίζει όσους χωρίς άδεια πετούν σε ακατάλληλα σημεία ογκώδη αντικειμένα. Επιβάλει πρόστιμα από 80 έως 200 ευρώ. Αύριο στη Βουλή η ανανέωσης της σύμβασης της Ενεργειακής με το δημόσιο για το υπό εξάντληση κοίτασμα φυσικού αερίου «Νότια Καβάλα». Καλά νέα για το προσωπικό και τη μετεγκατάσταση του Ειρηνοδικείου Θάσο, έγιναν γνωστά από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γιώργο Γραμμένο. Τα γνωστά σιδηροδρομικά έργα του Ν. Καβάλας θα χρηματοδοτηθούν οριστικά από την Ε.Ε. Μικρές εκπτώσεις στο διαγωνισμό για το νέο δρόμο Δράμα- Καβάλα, τμήμα Κρηνίδες- Σταυρός Αμυγδαλεώνα. Μία ακόμη καταγγελία γονέων, η τέταρτη στη σειρά, σε βάρος νηπιαγωγού παιδικού σταθμού στο Δήμο Καβάλας.

Ο 36χρονος Καβαλιώτης Γιώργος Πατέλης έφτιαξε ομοίωμα της Βουλής των Ελλήνων με κομματάκια lego. Ικανοποίηση του Μητροπολίτη Στέφανου για την επιτυχία των πρόσφατων εκδηλώσεων στη μνήμη του πολιούχου της Καβάλας Αποστόλου Παύλου. Με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου» ολοκληρώθηκαν χθες βράδυ στο αρχαίο θέατρο οι εκδηλώσεις των Ελευθερίων.

Νεαροί αθλητές στίβου από το Ν. Καβάλας διακρίθηκαν στους πανελλήνιους αγώνες Κ16 που έγιναν Παρασκευή και Σάββατο στην Ελευθερούπολη.

Διαβάστε επίσης