• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΗ 2020

Ένα πρώτο βήμα προς την κανονικότητα επιχειρεί σήμερα η τοπική αγορά μιας και από το πρωί επανέρχονται στην εργασία τους συγκεκριμένοι κλάδοι. Αυξάνει τα δρομολόγια του το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, σε ετοιμότητα για αύξηση δρομολογίων και τα Αστικά λεωφορεία. Στο Νοσοκομείο όπου τα ύποπτα περιστατικά μειώθηκαν σημαντικά, υφίστανται από το πρωί τα εξωτερικά τακτικά ιατρεία αλλά μόνο για τις ευπαθείς ομάδες. Καμπάνια προβολής της αγοράς και των μικρομεσαίων από την Ομοσπονδία και τον Εμπορικό Σύλλογο. Εντός των ημερών ο Δήμος Καβάλας θα ανακοινώσει τους αθλητικούς χώρους που θα λειτουργήσουν.

 

Ξενοδοχείο κοντά στα λασπόλουτρα φιλοξενεί 70 πρόσφυγες από τη Συρία. Συνεχίζεται μέχρι και αύριο η αποχή των δικηγόρων του Ν. Καβάλας. Με τους προέδρους των Ιατρικών Συλλόγων της ΑΜΘ συναντήθηκε ο Χρήστος Μέτιος. Εργασίες στον ηλεκτροφωτισμό του οδικού δικτύου της Θάσου έκανε συνεργείο της Π.Ε. Καβάλας. Συνελήφθησαν στο Ν. Καβάλας δύο παράνομοι διακινητές προσφύγων.

 

Σε ακριτικά στρατιωτικά φυλάκια νησιών περιόδευσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Προτάσεις στους Δημάρχους του Νομού για την στήριξη της αγοράς από τον Μακάριο Λαζαρίδη. Η Τάνια Ελευθεριάδου συμμετείχε την Παρασκευή στις εκδηλώσεις για την εργατική Πρωτομαγιά. Ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια κατά του νέου περιβαλλοντικού νομοσχεδίου. Συνεδριάζουν από το πρωί ως το απόγευμα Οικονομική Επιτροπή, Τοπικό Συμβούλιο και Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας.

 

Από σήμερα και ως το τέλος Μάη εγγραφές μαθητών στην Α’ τάξη του Μουσικού Γυμνασίου. Νέα μέλη γράφει ο Σύλλογος Καταδρομέων. Διακοπές ρεύματος το πρωί και το μεσημέρι στη Νεάπολη. Υποψήφια για παγκόσμιο βραβείο η ποιήτρια από την Ελευθερούπολη Δέσποινα Κονταξή. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για τις εκδηλώσεις του Cosmopolis, δηλώνει ο καλλιτεχνικός του διευθυντής Άλκης Ζοπόγλου.

Διαβάστε επίσης