• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Διακόπηκε πριν ολοκληρωθεί το έργο καθαρισμού των εγκαταστάσεων της ΔΕΥΑΚ από πάσης φύσεως χόρτα. Η υπηρεσία του Επίτροπου δεν ενέκρινε το πρώτο τιμολόγιο για την πληρωμή του εργολάβου επειδή αντλιοστάσια και άλλα κτίρια δεν αποδεικνύεται ότι ανήκουν στη Δημοτική Επιχείρηση. Το έργο ξεκίνησε την Άνοιξη, στο πλαίσιο των απαραίτητων μέτρων πυρασφάλειας. Εντύπωση προκαλεί η επιμονή της υπηρεσίας σε λεπτομέρειες και τυπολατρίες.

 

Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν στο Νομό Καβάλας εκδηλώσεις συλλόγων που δεν έγιναν το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας. Συνάντηση με τον Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε στην Αθήνα ο νέος Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος συζήτησε τις αλλαγές στο Κλεισθένη σε ραντεβού με τον υπουργό των Εσωτερικών. Η Τάνια Ελευθεριάδου υπογράφει ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα του ΕΛΓΑ ενώ ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ασκεί κριτική με κείμενο του στην Υπουργό Παιδείας.

 

Βανδαλισμοί σε κουβούκλιο στάσης στο Περιγιάλι. Αύξηση της τουριστικής κίνησης στη ΑΜΘ δείχνουν τα στοιχεία της ΤτΕ που παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου την Παρασκευή ο Κώστας Αντωνιάδης. Μία διακοπή ρεύματος στον Τίμιο Σταυρό στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Την Παρασκευή λόγω της διακοπής ρεύματος στη Δ.Ε. Ελευθερών υπήρξε και διακοπή νερού. Το Σάββατο ήταν στο κεντρικό λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο Sea Cloud. Ξεκίνησε η διαφημιστική καμπάνια του Επιμελητηρίου για τη φετινή του έκθεση, γίνεται τέλος Σεπτέμβρη στο εκθεσιακό της Νέας Καρβάλης.

 

Το απόγευμα πανηγυρικός εσπερινός στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης. 311 σκακιστές και σκακίστριες λαμβάνουν μέρος στο διεθνές τουρνουά σκάκι που άρχισε χθες στην πόλη μας. Το βράδυ στο κεντρικό λιμάνι- στο πλαίσιο του Φεστιβάλ- ανάγνωση του κειμένου του Θόδωρου Γρηγοριάδη για την Χρυσή Οδύσσεια.

 

Το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» η πρώτη προπόνηση του ΑΟΚ για τη νέα περίοδο. Το πρωί υπογράφει στην ομάδα μας Τσέχος ποδοσφαιριστής. Τη συνεργασία του με Σέρβο καλαθοσφαιριστή ανακοίνωσε ο ΓΣΕ. Δύο μετάλλια στους πανελλήνιους αγώνες επτάθλου για την αθλήτρια του ΟΚΑΚ Μαρία Ζαχαρούδη.

 

Διαβάστε επίσης