ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

Μέσω διαγωνισμού που προκήρυξε η ΔΙΑΜΑΘ για τον προσεχή Σεπτέμβρη, ιδιώτης «μπαίνει» στον σκουπιδότοπο του Δήμου Καβάλας. Θα αναλάβει την εγκατάσταση εξοπλισμού και την επεξεργασία απορριμμάτων από την Καβάλα, τη Θάσο ακόμη και τη Δράμα. Το έργο έχει προϋπολογισμό 5 εκ ευρώ. Την προηγούμενη εβδομάδα, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία η διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, ιδιώτης αναλαμβάνει να διορθώνει βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης. Η απόφαση είναι απευθείας ανάθεση.

 

Η Συντονιστική για την αλλαγή της όδευσης του ΤΑΡ θα είναι και σήμερα το πρωί στη θέση Καρυδιές. Ο νομικός Μιχάλης Χρυσομάλλης αναλαμβάνει να την βοηθήσει, ίσως για προσφυγή στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο. Στηρίζω τη δήμαρχο αλλά δεν είμαι δεδομένος, δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Φίλιππας Φιλιππίδης. Άρχισε χθες το 27ο τουρνουά σκάκι με 350 συμμετοχές. Στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας ο ΝΟΚ αλλά είναι απίθανο να συνεχιστεί η υφιστάμενη κατάσταση τόσο στο κτίριο του όσο και σε αυτό του ΟΘΑΚ. Πυρκαγιά το Σάββατο στο Νέστο, χθες στην Αλυκή της Θάσου.

 

Στενή συνεργασία του αντιδημάρχου Δημοσθένη Τουλκίδη με τον Εμπορικό σύλλογο για την προετοιμασία της πρότασης περί Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου. Το βράδυ στο λιμάνι λαμπαδηφορία από την επιτροπή Ειρήνης. Αστυνομικοί της ομάδας Δίας συνέλαβαν γυναίκα που έκλεψε πορτοφόλι, άνδρα που πήρε τσαντάκι από ανασφάλιστο όχημα. Με την ευκαιρία του διήμερου νεανικού φεστιβάλ στην Παναγία, επαναλειτούργησε ο φάρος. Ανακοίνωση διαμαρτυρία του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου επειδή δεν κλήθηκε στην πρόσφατη σύσκεψη φορέων με τον ΤΑΡ.

 

Μεγάλη επιτυχία στη γιορτή μελιού στο Ζυγό. Ολοκληρώθηκε πρόγραμμα προσκόπων που περιελάμβανε και τα παιδιά των προσφύγων του Ασημακοπούλου. Ο Λευθέρης Κελβερίδης έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή παραπόνων λόγω της απόφασης της Στέγης οι ταινίες του αφιερώματος στον Αμερικάνικο κινηματογράφο να προβληθούν στο Ζέφυρο στα μέσα Σεπτέμβρη.

 

Άρεσε ο ΑΟΚ στο φιλικό του Σαββάτου, στο οποίο επιβλήθηκε του Βύρωνα με σκορ 6-0. Τρία γκολ από τον Κροάτη νεοαποκτηθέντα Γιατσβίνοβιτς. Πιθανή η συνεργασία της ομάδας μας με τον κεντρικό αμυντικό Γρηγόρη Τόσκα.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης