ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Οι φορείς όλης της Περιφέρειας ΑΜΘ συνεχίζουν να πιέζουν την Κυβέρνηση προκειμένου να λειτουργήσουν τα σύνορα στη Νυμφαία, τα οποία έκλεισαν το Σάββατο. Ζητούν η επαναλειτουργία των συνόρων να γίνει με την παρουσία κλιμακίου του ΕΟΔΥ. Από χθες η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα με τη Σερβία όπου τα κρούσματα είναι αυξημένα. Αρνητικός στον κορωνοϊό Γάλλος τουρίστας που πέθανε το πρωί του Σαββάτου στο Νοσοκομείο. Είχε μεταφερθεί επειγόντως σε αυτό από τη Θάσο όπου έκανε τις διακοπές του.

 

Μέσα σε διάστημα 1 περίπου ώρας τέθηκε υπό έλεγχο φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι κοντά στο Μυρτόφυτο. Μέσω ιδιώτη βρίσκει ναυαγοσώστες για τις πολυσύχναστες παραλίες του ο Δήμου Καβάλας, τέλειωσε πριν καλά καλά ξεκινήσει η συνεργασία του με τον ΚΟΙΣΠΕ. Γυναίκα που έκανε το μπάνιο της σε παραλία του Παληού παραλίγο να πνιγεί το απόγευμα του Σαββάτου. Ταλαιπωρήθηκαν οι Καβαλιώτες οδηγοί κατά την επιστροφή τους χθες από τις παραλίες, ρόλο έπαιξε ο κλειστός κόμβος της Εγνατίας Οδού στον Άγιο Ανδρέα. Τρεις οδηγοί δικύκλων τραυματίστηκαν σε τροχαία δυστυχήματα που έγιναν στο λιμάνι, στην οδό Ερυθρού Σταυρού και στην είσοδο της Ν. Ηρακλείτσας.

 

Ερώτηση 14 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία του εργοστασίου της ΒΦΛ. Δεν κλείνει το κατάστημα Ζάρας στην πλατεία Καπνεργάτη. Το ΤΕΕ ΑΜ προωθεί έργο σιδηροδρομικής σύνδεσης της Καβάλας με τη Δράμα. Ζωηρό ενδιαφέρον του Ντίνου Κλειτσιώτη για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας με τη ΝΔ. Κριτική σε θέματα τουριστικής προβολής της πόλης από την Αναστασία Ιωσηφίδου. Τον Σεπτέμβρη και μόνο στο 24ο Νηπιαγωγείο μάθημα αγγλικής γλώσσας.

 

Στο θεατράκι του Μεχμέτ Αλή γίνονται το βράδυ ιστορικού περιεχομένου ομιλίες του Κώστα Χιόνη και της Σαπφώς Αγγελούδη. Στις 17 Ιουλίου με τη χορωδία Προνόμιον η πρώτη εκδήλωση του φεστιβάλ Φιλίππων. Η Σταυρούλα Τσολακίδου κέρδισε το τουρνουά ράπιντ που έγινε το Σάββατο στο Δ. Κήπο. Τις επόμενες ημέρες συγκροτείται σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του συνοικιακού συλλόγου του Βύρωνα.

 

Θα συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές του αυτήν την εβδομάδα ο ΑΟΚ. Σε υψηλούς τόνους η γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Παίκτης του ΓΣΕ ο Αλέξανδρος Ράπτης. Νέος προπονητής στην Ιεράπετρα ο Κώστας Ανυφαντάκης.

 

 

 

Διαβάστε επίσης