ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Αυξημένη είναι το τελευταίο διάστημα η οικοδομική δραστηριότητα στην πόλη της Καβάλας. Κατασκευάζονται τουλάχιστον 7 πολυώροφες πολυκατοικίες, πολλές εργασίες γίνονται και στο πλαίσιο του προγράμματος Εξοικονομώ. Πιο γρήγορα η έκδοση οικοδομικών αδειών μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας. Η δραστηριότητα αυτή δεν είναι αρκετή για τους οικοδόμους, δηλώνει ο πρόεδρος του σωματείου Αναγνώστης Καραμπατζάκης.

 

Βελτιώνεται συνεχώς η υγειονομική κατάσταση του Ν. Καβάλας. Μετά από 49 ημέρες ο Νομός μας βγήκε από το «βαθύ κόκκινο». Παρατήρηση Χαρδαλιά επειδή οι εμβολιασμοί είναι κάτω από τον πανελλαδικό μέσο όρο.

 

Πιθανή η πραγματοποίηση τέλος Σεπτέμβρη της έκθεσης του Επιμελητηρίου. Τηλεφωνική εξαπάτηση εμπόρου της πόλης, του πήραν 200 ευρώ. Δύο τουρίστριες από τη Μολδαβία τραυματίστηκαν σε τροχαίο στη Θάσο. Επιστολή των Επιμελητηρίων στον Υπουργό Οικονομικών για τη διαδικασία συμψηφισμών της απλήρωτης επιδότησης εργασίας. Καταδικάστηκε καθηγητής Γερμανικών στο Μονομελές Καβάλας επειδή χορηγούσε πλαστά πτυχία στους μαθητές του.

 

Το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας η πρώτη δασική πυρκαγιά του Καλοκαιριού. Αγιασμός στο σκοπευτήριο της Φωληάς του Σκοπευτικού Ομίλου Καβάλας. Πέθανε χθες ο εκπαιδευτής ορειβασίας Αλέξανδρος Τσιλογιώργης. Εντός της εβδομάδα αρχίζουν τη λειτουργία τους τα Λασπόλουτρα των Κρηνίδων. Ικανοποίηση στη δημοτική κοινωνική «Αλληλεγγύη» για τις εγγραφές επανεγγραφές βρεφών και νηπίων.

 

Μετά από 7 χρόνια ο ΑΟΚ επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ ΙΙ. Νίκησε 2-0 στην Κοζάνη και την ίδια ώρα έχαναν Βέροια και Πανσερραϊκός. Ηττήθηκε το Σάββατο ο ΓΣΕ από το Μαρούσι.

Διαβάστε επίσης