ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Φωτιά που εκδηλώθηκε σε μπαρ των Αμμολόφων χθες τα ξημερώματα το κατέστρεψε ολοσχερώς! Κάηκαν δύο μικρά κτίρια κι ο εξοπλισμός που υπήρχε σε αυτά. Στο σημείο βρέθηκε προσωπικό της Πυροσβεστικής Ελευθερούπολης, είδε τη φωτιά να εξελίσσεται σε τρία σημεία. Η προανάκριση θα ερευνήσει κατά προτεραιότητα το σενάριο του εμπρησμού. Το μπαρ ήταν εκτός λειτουργίας από το προηγούμενο Φθινόπωρο. Λειτουργούσε ωστόσο κάθε Καλοκαίρι.

 

Θα συνεχιστεί όπως φαίνεται το έργο της ΔΕΥΑΚ στην οδό Ομονοίας και παρά το αντίθετο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου. Θα επιδιωχθεί να εκτελείται τμηματικά ώστε να ενοχλεί όσο γίνεται πιο λίγο. Εν τω μεταξύ το έργο του φυσικού αερίου περιλαμβάνει αποκατάσταση του οδοστρώματος ακόμη και στις 9 το βράδυ. Από αύριο στα δρομολόγια από Καβάλα προς τα νησιά του Β. Αιγαίου ταχύπλοο πλοίο. Ήρθε δοκιμαστικά το απόγευμα του Σαββάτου, δεν έχει δυνατότητα μεταφοράς πολλών φορτηγών. Με προσφυγή στην επιτροπή του άρθρου 152 η Ομοσπονδία συνεχίζει να αμφισβητεί την απόφαση αύξησης των δημοτικών τελών. Εργασίες συντήρησης στο κτίριο της, επί της οδού Ερμού.

 

Συνεχίζεται σήμερα στο Τριμελές η δίκη των απολυμένων στα Πετρέλαια, σήμερα οι απολογίες των κατηγορούμενων. Απόφαση πιθανόν την Τετάρτη 17 Απριλίου. Φορείς του Ν. Σερρών με πρώτο το Δικηγορικό σύλλογο, προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά της αύξησης των διοδίων στην Εγνατία Οδό. Στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Χάρης Σεϊτανίδης θα θέσει το θέμα του έργου της Σιδηροδρομικής Εγνατίας, έργο που μπαίνει στο ψυγείο. Το απόγευμα του Σαββάτου η Πυροσβεστική έσβησε φωτιά σε χόρτα δίπλα σε δρόμο και κοντά στη Λυδία. Ο Νίκος Ίμβρος παραμένει πρόεδρος στην Ένωση Αστυνομικών Καβάλας.

 

Μαθητές του 1ου Λυκείου στην πρώτη θεατρική παράσταση της σεζόν στο αρχαίο θέατρο. Οι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο. Την Κυριακή εκλογές στο συνοικιακό σύλλογο Κηπούπολης Καλαμίτσας. Πολύς κόσμος και πολλά σκυλιά στη χθεσινή εκδήλωση του Δήμου Καβάλας στο Πάρκο για τα ζώα συντροφιάς. Μέχρι την Τετάρτη 10 Απριλίου στις αίθουσες του Απόλλωνα ταινίες του Γαλλικού κινηματογράφου.

 

Συνεχίζει τις νίκες ο ΑΟΚ, 5-1 χθες στο ματς με την Αγία Μαρίνα. Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Νέστος. ‘Ηττες για ΓΣΕ και Ένωση. Νίκησαν οι Πάνθηρες. Στα «πλέι οφ» ανόδου η Αγία Βαρβάρα.

Διαβάστε επίσης