• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο Επιμελητήριο ενημέρωση των φορέων της αγοράς για τις εκδηλώσεις του Cosmopolis που την αφορούν. Μια νέα ενότητα, το Cosmo Urban, περιλαμβάνει γεγονότα στο κέντρο της πόλης για το διάστημα Δεκέμβρης 2021- Μάρτιος 2022. Η ενημέρωση έγινε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της διοργάνωσης Άλκη Ζοπούγλου. Και φέτος όλες οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης.

Μπορεί και σήμερα να αρχίσουν τα επιδοτούμενα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Θα γίνονται Δευτέρα με Παρασκευή αντί του ποσού των 4.000 ευρώ ανά δρομολόγιο. 5 επιδοτούμενα δρομολόγια την ημέρα στη γραμμή της Κεραμωτής.

Ίδια η κατάσταση στο Νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο, δεν αυξήθηκαν οι ασθενείς με κορωνοϊό. 0 κρούσματα χθες στην ΠΕ Καβάλας. Εμβολιασμοί από σήμερα και στο ΚΥ Καβάλας. Προσωρινή αναστολή λειτουργίας σε νηπιαγωγείο στη Νέα Πέραμο, τμήματα δημοτικών σχολείων σε Νέα Πέραμο και Οφρύνιο.

Ως το Καλοκαίρι αρχίζει στην Καβάλα το έργο του δικτύου οικιακού φυσικού αερίου. Την Άνοιξη έργο της Αρχαιολογικής υπηρεσίας στην αρχαία Εγνατία Οδό. Αλλάζει γραμματέα η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας. Ισόβια στο δράστη της δολοφονίας ιδιοκτήτη καντίνας στις Κρηνίδες. 7 ακόμη μόνιμοι γιατροί στο ΕΣΥ Ν. Καβάλας. Από σήμερα και όλη την εβδομάδα στο Ν. Καβάλας διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Συνταξιουχικά σωματεία του Ν. Καβάλας ζητούν κι άλλες εκπτώσεις στα ισχύοντα δημοτικά τέλη.

Κυκλοφόρησε η σχολική εφημερίδα του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου Καβάλας. Συνελήφθη το Σάββατο στην Καβάλα ημεδαπή γυναίκα που έκλεψε προϊόντα της ίδιας επιχείρησης 6 φορές!

Διαβάστε επίσης