• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΗ 2023

Τριήμερο με πολύ κόσμο ειδικά για την Καβάλα, ήταν αυτό που ολοκληρώθηκε χθες. Εκτός από την πετυχημένη Λευκή Νύχτα ρόλο έπαιξαν κι όλες οι άλλες εκδηλώσεις. Ειδικά η συνάντηση των μαθητών μουσικών σχολείων. Η τοπική οικονομία στηρίχθηκε με πρώτη και καλύτερη την εστίαση. Περισσότερες πωλήσεις περίμεναν οι εμπορικές επιχειρήσεις ενδυμάτων- υποδημάτων. Η βελτίωση του καιρού και η άνοδος της θερμοκρασίας φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά στα παραλιακά καταστήματα κι έτσι αυτά το ένα μετά το άλλο ξεκινούν να λειτουργούν.

Κηδεύεται σήμερα στο Κρυονέρι το αγοράκι 20 μόνο ημερών που πέθανε ξαφνικά το Σάββατο πρωί, πνευμονικό οίδημα εντόπισε η ιατροδικαστική εξέταση. Μετά τις 15 Μάη η προετοιμασία των ακτών του Δήμου. Εθελοντικό καθαρισμό έκαναν χθες στη Ραψάνη κάτοικοι της συνοικίας του Βύρωνα. Με ανάρτηση του ο Άλεξ Χατιντάτζι ανακοινώνει ότι πούλησε ήδη 70 βίλες από αυτές που θα κατασκευάσει στην Αλάνα. Εγκρίθηκε και από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ο κανονισμός στάθμευσης της Παναγίας. Από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Αποδρομολογήθηκε το πλοίο Νικητής, δεν επιβλήθηκε ακόμη πρόστιμο για τα δρομολόγια που δεν εκτέλεσε στη γραμμή του Πρίνου.

Την Παρασκευή το απόγευμα θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία ο Αλέξης Τσίπρας. Αύριο εκδήλωση της τοπικής ΝΔ για τα παλιά τοπικά στελέχη του κόμματος. Το Σάββατο ήταν στην Καβάλα όπου έδωσε συνεντεύξεις ο Κυριάκος Βελόπουλος. Με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα επανέλθει η κανονικότητα στην εκπαίδευση, αναφέρει σε άρθρο του ο υποψήφιος βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. Νίκος Παναγιωτόπουλος και Γιώργος Τσούνης παραβρέθηκαν σε εκδήλωση που έγινε στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Πολύ κόσμο υποδέχθηκε στα εγκαίνια του πολιτικού της γραφείου η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.

Κυρίως στο χέρι τραυματίστηκε ο μαθητής που παρασύρθηκε από επιβατικό την περασμένη Παρασκευή στον κόμβο Φαλήρου. Εντός της εβδομάδας θα πληρωθούν τις αποζημιώσεις του προγράμματος De Minimis οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου. Ο Δήμαρχος με τη διευθύντρια της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Σταυρούλα Δαδάκη είδαν από κοντά τα εκτελούμενα έργα στο Φρούριο. Η χορωδία των Συνωδηπόρων μαζί με το θεατρικό ερασιτεχνικό σχήμα Μικροί Ήρωες ετοίμασαν αφιερώματα στους Θεοδωράκη Χατζηδάκι που θα παρουσιαστεί στο τέλος της εβδομάδας στη Μ. Λέσχη. Δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής αναφέρει ότι δεν πρόκειται να ιδιωτικοποιηθεί το κεντρικό λιμάνι της πόλης μας.

Νέα ισχυρή διοικούσα επιτροπή θα έχει ο ΑΟΚ. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της εβδομάδας. Ο Βύρωνας προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΚ αποκλείοντας στα πέναλτι το Νέστο. Άνοδος στη Γ’ εθνική για την ομάδα μπάσκετ της Αγίας Βαρβάρας.

Διαβάστε επίσης