• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΓΕΝΑΡΗ 2023

Δύο παρόμοια περιστατικά φωτιάς σε καμινάδες εστιατορίων στο κέντρο της πόλης κλήθηκε να αντιμετωπίσει χθες το απόγευμα η Πυροσβεστική. Και τα δύο καταστήματα ήταν σε λειτουργία. Τελικά η φωτιά περιορίστηκε μόνο στην καμινάδα κι έτσι η ζημιά που προκλήθηκε είναι σχετικά περιορισμένη. Το πρώτο συμβάν έγινε σε κατάστημα στην οδό Φιλίππου και το δεύτερο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

 

Χωρίς προβλήματα επαναλειτουργούν σήμερα τα σχολεία του Ν. Καβάλας. Σε μείωση την προηγούμενη εβδομάδα οι εμβολιασμοί στο Νομό. Μάρμαρο αποκολλήθηκε από την πρόσοψη του Δικαστικού Μεγάρου κι έπεσε στο έδαφος. Θα γίνει εξωτερικός έλεγχος σε όλο το κτίριο. Παρά την απόφαση του ΣτΕ συνεδριάζουν αυτήν την εβδομάδα οι δημοτικές επιτροπές των Δήμων Νέστου- Θάσου και Παγγαίου. Επί του παρόντος δεν προβλέπεται συνεδρίαση επιτροπής του Δήμου Καβάλας. Και στην αγορά της Καβάλας ξεκινούν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις. Πρόστιμο 1.500 ευρώ σε κρεοπωλείο στην Καβάλα επειδή δεν διέθετε POS.

 

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εξιχνίασε περιστατικά αρπαγής τσαντών στην πόλη της Καβάλας και στην Ελευθερούπολη. Την Πέμπτη τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου μετά από ανατροπή του οχήματος του, το πρωί της Παρασκευής επιβάτικό «ξήλωσε» κολώνα φωτισμού μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Αδέσποτα άλογα κυκλοφορούν κοντά στον Αμυγδαλεώνα, προκαλούν ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες και θερμοκήπια. Συνέντευξη του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο Real FM. Νέος διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένα ο Άγγελος Βλάχος. Ο Σωτήρης Λαζαρίδης νέος πρόεδρος στο τμήμα ΑΜ του ΤΕΕ. Ανακοίνωση της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ για την εγκατάλειψη στην οποία βρίσκεται η περιοχή της Νέας Περάμου. Κριτική στη διοίκηση Μουριάδη ασκεί με ανακοίνωση του ο Γιάννης Εριφυλλίδης, με αφορμή συνεργασία του Δήμου με ιδιωτική εταιρία η οποία θα χειριστεί το θέμα της αξιοποίησης του παλιού Νοσοκομείου.

 

Στη διάρκεια του τριήμερου έκοψαν πίτα οι Χειμερινοί Κολυμβητές της Καλαμίτσας, ο σύλλογος Τριτέκνων, το Λύκειο των Ελληνίδων, οι Φίλοι της Παιδόπολης και ο σύλλογος Μικρασιατών. Κολυμβητής του ΝΟΘΑΚ έπιασε το σταυρό στον αγιασμό των υδάτων στο κεντρικό λιμάνι. Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη με το έθιμο Σάγια που αναβίωσε στη Νέα Καρβάλη.

 

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη του ΑΟΚ με 4-2 επί του Αγροτικού Αστέρα. Ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι του Ορφανίου με το Νέστο, έχασε από τον Πανδραμαϊκό ο Βύρωνας. Μεγάλες νίκες για Ένωση και ΓΣΕ. Ήττες για τα κορίτσια του Αστέρα και των Πανθήρων στο μπάσκετ. Νίκησε η Καβάλα 86.

Διαβάστε επίσης