ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Με μεταξύ τους διαφορά 14 ποσοστιαίων μονάδων ο Θόδωρος Μουριάδης και ο Μάκης Παπαδόπουλος θα αναμετρηθούν τη δεύτερη Κυριακή για το Δήμο Καβάλας. Στο 42% ο Χρήστος Μέτιος, 35% ο Χριστόδουλος Τοψίδης θα έχουν επίσης δεύτερη Κυριακή. Από την πρώτη Κυριακή και με μεγάλα ποσοστά εξελέγησαν πάλι Δήμαρχοι οι Αναστασιάδης, Μιχαηλίδης και Κυριακίδης. Η αποχή επηρέασε την εκλογική επίδοση του συνδυασμού της, δήλωσε χθες η Αναστασία Ιωσηφίδου. Εριφυλλίδης και Χρυσανίδης υπόσχονται εποικοδομητική αντιπολίτευση.

 

Στους σταυρούς προτίμησης και στο συνδυασμό Μουριάδη προηγούνται οι Χρόνης, Σταυρίδης, Προμούσας, Μαματσαδέλης. Στο συνδυασμό Παπαδόπουλου οι Αγγελίδης, Κροκίδης. Η Ευαγγελία Δρακονάκη πρώτη στο συνδυασμό Χρυσανίδη και ο Μανώλης Κελαϊδάκης στο συνδυασμό Εριφυλλίδη. Στις περιφερειακές εκλογές προηγούνται οι Πολίτης- Αντωνιάδης, Μαρκόπουλος- Δαλακούρας και ο Χάρης Σεϊτανίδης.

 

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ και θα χρηματοδοτηθεί το έργο ύδρευσης της ΔΕ Φιλίππων από τις πηγές Κεφαλαρίου. Μέχρι το τέλος του έτους θα λειτουργήσει η Πολεοδομία του Δήμου Θάσου. Θα προσληφθούν 4 μηχανικοί μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Νέστου. Η Εγνατία Οδός ΑΕ επεκτείνει τα διόδια στον Άγιο Ανδρέα για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και ουρές οχημάτων. Νέο απορριμματοφόρο για το Δήμο Θάσου. Σύλληψη 5 ημεδαπών για διακίνηση παράνομων μεταναστών. Πρόστιμο της Πυροσβεστικής σε κάτοικο της Δαμασκηνιάς Νέστου επειδή έβαλε φωτιά να κάψει ξερά χόρτα.

 

8.000 ευρώ στις ΠΕ Καβάλας και Θάσου από το κράτος για τις εκλογικές δαπάνες. Με τον Ιάπωνα Πρέσβη στην Αθήνα συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Με τον Υφυπουργό Άμυνας η Αγγελική Δεληκάρη. Με τον Αλέξη Πολίτη συναντήθηκε η διοίκηση της Ένωσης Γονέων Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας. Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Επιμελητηρίου για την επιτυχία της έκθεσης του. Η Ελληνική Λύση κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις κλοπές καρπών από τα ελαιόδεντρα στο Δήμο Παγγαίου. Γενική συνέλευση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας την Τετάρτη. Συνάντηση στη Θάσο στις 20 Οκτώβρη.

 

Με μεγάλη προσέλευση οι διήμερες εκδηλώσεις για τα 20 χρόνια του ΚΔΠΑ ΜΕΑ του Δήμου Καβάλας. Τέλος του μήνα εκλογές στην ομάδα των Παραμυθάδων.

 

Συνέχισε με νίκες ο ΑΟΚ, 4-1 την Ευκαρπία. Είναι πρώτος στη βαθμολογία μαζί με τον Θερμαϊκό Θέρμης. Νίκησε ο Νέστος. Μεγάλη νίκη του ΓΣΕ επί του Πανιωνίου. Με νίκη ξεκίνησε στη Β’ εθνική η Ένωση.

 

 

Διαβάστε επίσης