• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Σήμερα ή το αργότερο αύριο ψηφίζεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, στο οποίο προβλέπεται η αναβάθμιση του ΤΕΙ σε Πανεπιστήμιο. Τον Μάη ο Υπουργός ορίζει την πρώτη διοικούσα επιτροπή και τον Ιούνιο θα γίνει στην Καβάλα πανηγυρική εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του πανεπιστημιακού κόμβου στην πόλη μας. Το πότε θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο έχει σχέση με τον αριθμό των ομιλητών βουλευτών.

 

Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου η αγορά της Καβάλας λειτουργεί σήμερα πρωί- απόγευμα. Συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της ΕΤΑΔ για την Καλαμίτσα είχαν την προηγούμενη εβδομάδα οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Εγκρίνεται το απόγευμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου η αμφιδρόμηση της οδού μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο.

 

Οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν παταγωδώς, δήλωσε χθες – με την ευκαιρία επίσκεψης του στην Καβάλα- ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης. Σήμερα στην πόλη η υποψήφια της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου. Συνέντευξη τύπου δίνει το μεσημέρι ο Μάκης Παπαδόπουλος. Με γυναίκες συναντήθηκε ο Θόδωρος Μουριάδης. Επιμελητήριο– Ομοσπονδία κι Εμπορικός Σύλλογος ετοιμάζουν συνάντηση διαλόγου με όλους τους υποψήφιους δημάρχους. Υποψηφίους του παρουσίασε σε εκδήλωση το Σάββατο ο Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Διάρρηξη κατοικίας σε χωριό του Δήμου Καβάλας αλλά η νοικοκυρά είχε ξεχάσει το κλειδί πάνω στην πόρτα! Εξιχνιάστηκαν κλοπές αυτοκινήτων στην επαρχία Νέστου, δράστες τρεις ανήλικοι. Είδη διαβίωσης σε οικονομικά αδύναμους μοιράζει από σήμερα η δημοτική επιχείρηση του Δήμου Νέστου Ευνεστία.

 

Νέες διοικήσεις απέκτησαν οι συνοικιακοί σύλλογοι των Ποταμουδίων και του Αγίου Κωνσταντίνου. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε εκδήλωση για την άθληση που οργάνωσε την Παρασκευή η Λέσχη Φιλάθλων. Πολύ λίγος κόσμος στην εκδήλωση παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Γιώργου Συριόπουλου. Στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία χοροστατεί το απόγευμα ο Μητροπολίτης Στέφανος.

 

Νίκησαν στα ματς του Σαββατοκύριακου οι ομάδες μπάσκετ της Ένωσης και του ΓΣΕ. Σήμερα θα μάθει τον αντίπαλο στα μπαράζ ο Νέστος.

 

Διαβάστε επίσης