• 17 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΗ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΗ 2024

Αυστηρά είναι τα πρόστιμα που προβλέπει η διάταξη της Πυροσβεστικής, σχετικά με τις φωτιές κατά την αντιπυρική περίοδο που άρχισε χθες. Απαγορεύεται κάθε τέτοια δραστηριότητα, τόσο πολιτών όσο και αγροτών. Η ανακοίνωση με τις αναλυτικές οδηγίες υπήρξε χθες το πρωί από την Πυροσβεστική υπηρεσία της Καβάλας. Έκκληση του διοικητή της Πυροσβεστικής Νομού Καβάλας Αντώνη Χρηστίδη οι πολίτες να είναι συνεργάσιμοι και σε επιφυλακή. Να μας ειδοποιούν κάθε φορά που βλέπουν ύποπτο καπνό, είπε χαρακτηριστικά.

 

Ικανοποιητική προσέλευση στην εκδήλωση που έγινε χθες στην Καβάλα για την εργατική πρωτομαγιά. Ξεχωριστή η εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου. Η Ματίνα Τσούτσα θεωρεί παράνομη την αλλαγή του προεδρείου (στο Εργατικό Κέντρο), καταγγέλλει και διαμαρτύρεται με επιστολή της στη ΓΣΕΕ. Πανελλαδική ηλεκτρονική έρευνα αξιολογεί θετικά τις υπηρεσίες στο αεροδρόμιο της Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος». Ισχυρό μήνυμα από τους εκπροσώπους της αγοράς, προτιμήστε τους μικρομεσαίους. Αρνάκι και κατσικάκι στα 15 ευρώ πωλούν τα κρεοπωλεία της πόλης. Στην Καβάλα στο τέλος του μήνα η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΠΕΠ της Περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Με 7 εκπροσώπους συμμετέχει στη Σύγκλητο του Δημοκρίτειου ο πανεπιστημιακός κόμβος της Καβάλας. Ο πλοίαρχος Σταύρος Ευαγγελίδης νέος διοικητής της 2ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος που εδρεύει στην Καβάλα. Με το Χριστόδουλο Τοψίδη συναντήθηκε ο Θόδωρος Ζαγοράκης. Στην παραλιακή οδό το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Την Πέμπτη 9 Μάη η εκδήλωση στην Καβάλα για την εθνική αντίσταση και την επέτειο λήξης του Β’ Παγκοσμίου πολέμου.

 

Έλλειψη προσωπικού στη Διεύθυνση Μεταφορών της ΠΕ Καβάλας, μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοςη αδειών νέων οχημάτων. Φωτιά σε καμινάδα ταβέρνας στο Παληό, η πυροσβεστική υπηρεσία πρόλαβε τα χειρότερα. Συλλήψεις 3 ατόμων από το Τμήμα Ασφαλείας του Λιμεναρχείου, είχαν σπίτι τους όπλα και ναρκωτικά. Δωροεπιταγές μοίρασε σε οικονομικά αδύναμους η Ιερά Μητρόπολη. Ένα ακόμη καλλιτεχνικό βιωματικό εργαστήριο από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

 

Νίκησε ο Άρης Πηγών στο Κουτσό της Ξάνθης. Νίκησε η Αγία Βαρβάρα. Ηττήθηκαν στις Σέρρες οι Πάνθηρες.

Διαβάστε επίσης