• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Μία ακόμη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων στο έργο της κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου στην Καβάλα έγινε χθες. Την Τρίτη του Πάσχα οι εργασίες ξαναρχίζουν στις οδούς Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και Κολοκοτρώνη. Σύντομα θα γίνουν και πλησίον της πλατείας Καπνεργάτη ενώ βανοστάσιο θα κατασκευαστεί μπροστά από το παλιό στρατοδικείο. Θέλουμε να τηρούνται οι μεταξύ μας συμφωνίες, ζήτησε από τον εκπρόσωπο της ΔΕΔΑ ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ιακωβίδης. Και η χθεσινή συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Γάκη.

 

Στις περσινές τιμές αρνιά και κατσίκια στα κρεοπωλεία του Ν. Καβάλας. Λίγα σχετικά τα νέα κρούσματα κορωνοϊού χθες στο Νομό μας. Κριτική στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καβάλας με αφορμή αλλαγές στον κανονισμό λειτουργίας του από σωματεία του ΠΑΜΕ. Περιοδεία των ίδιων συνδικαλιστών σε χώρους δουλειάς και εν όψει της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με χθεσινή του ανακοίνωση το σωματείο των εργαζόμενων στα Πετρέλαια απάντησε σε πρόσφατη της εταιρίας σχετικά με τις ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν. Αυτό έγινε μετά από μήνυση και καταγγελία της εργοδοσίας, σημειώνει το σωματείο. Στο μεταξύ η Ενεργειακή ενίσχυσε οικογένειες που έχουν ανάγκη και διαμένουν στη Νέα Καρβάλη.

 

Κι άλλες τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές απάτες ανυποψίαστων πολιτών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας τα νέα περιστατικά σε Καβάλα και Θάσο είχαν λεία συνολικό ποσό 50.000 ευρώ περίπου. Με σταθερά βήματα υλοποιούμε την υπόσχεση για μονάδα τεχνητού νεφρού στο Κ.Υ. Πρίνου, δήλωσε χθες ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης. Με τους συνταξιούχους της Καβάλας συναντήθηκαν χθες και προχθές Γιάννης Πασχαλίδης και Τάνια Ελευθεριάδου. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Βουλής των ΗΠΑ. Συνεδρίασε χθες δεύτερη φορά το Συντονιστικός Όργανο Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Καβάλας.

 

Ο πρώην βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης συγχαίρει το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου των Καβαλιωτών στην Αθήνα. Μπροστά στις Καμάρες έγινε χθες το απόγευμα η καθιερωμένη τη Μ. Τετάρτη μουσική εκδήλωση της Φιλαρμονικής του Δήμου Καβάλας. Υλοποιείται και αυτό το Πάσχα η πρωτοβουλία του Δήμου Καβάλας ώστε να υπάρξουν δώρα και για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών.

 

«Ζωντανός» στην υπόθεση παραμονής στη SL2 είναι ο ΑΟΚ. Νίκησε την Καρδίτσα, με δύο ακόμη νίκες στα δύο τελευταία ματς μένει στην κατηγορία. Νίκησαν χθες ΓΣΕ και Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης