• 11 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση του Υπουργού Παιδείας με την οποία συγχωνεύονται 9ο και 20ο δημοτικό σχολείο. Η απόφαση ισχύει από τον Σεπτέμβρη όταν και κλείνει το δημοτικό σχολείο του Περιγιαλίου. Αρνητικά είχε γνωμοδοτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο. Τα τελευταία χρόνια το δημοτικό σχολείο Περιγιαλίου είχε 20 μόνο μαθητές και λειτουργούσε ως διθέσιο.

 

Όλα σχεδόν τα έργα που έγιναν στο Νομό Καβάλας τα προηγούμενα 5 χρόνια είναι έργα Μαρκόπουλου. Αυτό είναι το συμπέρασμα της συνέντευξης τύπου του Αντιπεριφερειάρχη. Στα έργα του περιλαμβάνει τη μεταφορά μαθητών στο σχολείο, τον καθαρισμό των δρόμων από τα χιόνια.

 

Ο Βαγγέλης Παππάς εξέδωσε χθες δελτίο τύπου για την αλλαγή κυκλοφοριακών δεδομένων στον πεζόδρομο των Κρηνίδων. Ο Μάκης Παπαδόπουλος κατηγόρησε την κ. Τσανάκα που δεν τηρεί τις υποσχέσεις της στα αθλητικά σωματεία. Ο Θόδωρος Μουριάδης κατέθεσε πρόταση για την περιοχή του ρέματος της οδού Κασσάνδρου. Σύμφωνα με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Δημήτρη Λυμπεράκη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Κατσιμίγας έχει γνώση και εμπειρία στην Τ.Α.

 

Μία ακόμη υπόθεση ρευματοκλοπής ανακοίνωσε με δελτίο της η Α.Δ. Καβάλας. Η πρόεδρος της Δημωφέλεια Αναστασία Ιωσηφίδου ανακοίνωσε την άφιξη ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Καβάλα. Με ποσό 300.000 ευρώ ενισχύεται από το Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμος Παγγαίου. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε χθες ότι μετά από έλεγχο δεν βρέθηκε κανένα έλλειμμα στο ταμείο του.

 

Τρόφιμα σε οικονομικά αδύναμους μοίρασε η Μητρόπολη. 4 άγκυρες βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα στον περιβάλλοντα χώρο του ναυτικού μουσείου. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τη χθεσινή συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου.

 

Νίκησε η Ένωση τον Εθνικό στην Α2 του μπάσκετ αλλά δεν την ευνόησαν τα άλλα αποτελέσματα. Ο Αετός Οφρυνίου επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Λιμεναριων, κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης