• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Αυξάνονται και δυναμώνουν οι ανησυχίες των μικρομεσαίων της αγοράς για την υλοποίηση και επέκταση των μέτρων στήριξης στην οικονομία. Χθες ο πρόεδρος των Καφεζυθοπωλών Γιώργος Βαφείδης ζήτησε να μέτρα που ανακοινώθηκαν να υλοποιηθούν άμεσα. Τα Επιμελητήρια της ΑΜΘ έστειλαν επιστολές στους Άδωνι Γεωργιάδη- Κωστή Χατζηδάκη με παρατηρήσεις και προτάσεις επί της υφιστάμενης κατάστασης. Διαμαρτυρία το μεσημέρι έξω από τρία σούπερ μάρκετ μελών του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καβάλας.

 

Αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος υπευθύνου καφετέριας στην Καβάλα επειδή το κατάστημα του βρέθηκε να λειτουργεί. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσπαθεί να βρει προσωπικό και πλοίο για να λειτουργήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιμένα Καβάλας. Ανατολικά του κόμβου του νέου λιμανιού τα μετωπικά διόδια της Εγνατίας οδού. Ερώτηση της Τάνιας Ελευθεριάδου για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων.

 

4 ακόμη νοσηλευτές θα εργαστούν τα επόμενα δύο χρόνια στο Νοσοκομείο. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και βοήθεια τους βουλευτές Γιάννη Πασχαλίδη- Μακάριο Λαζαρίδη. Τρόφιμα σε οικονομικά αδύναμους θα μοιράσουν σήμερα οι Μητροπόλεις Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου και Ελευθερούπολης. Ολοκληρώνεται το μεσημέρι η διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ.

 

Ο Δήμος Καβάλας απομάκρυνε κουβούκλια περιπτέρων που επί σειρά μηνών δεν λειτουργούν. Ανακοίνωση της παράταξης της Δήμητρας Τσανάκα για την οικονομική κατάσταση στη ΔΕΥΑΚ. Ικανοποίηση του Δημάρχου Θάσου για την ίδρυση και λειτουργία κλιμακίου της Πυροσβεστικής στα Λιμενάρια. Ο ιδιώτης γιατρός Αλέξης Πολίτης μίλησε για τον κορωνοϊό μέσω skype στα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού.

 

Διαβάστε επίσης