• 19 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

Επικαιροποιήθηκε και τροποποιήθηκε αρκετά το πρόγραμμα αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Καβάλας. Συνολικά 36 τα πλοία που αναμένονται από τον Μάη ως τον Νοέμβρη. Σε δύο μάλιστα περιπτώσεις θα βρίσκονται στο κεντρικό λιμάνι ακόμη και τρία κρουαζιερόπλοια ταυτόχρονα! Ακυρώθηκε η άφιξη πλοίου που ήταν να γίνει αύριο Μεγάλη Πέμπτη. Επόμενη άφιξη κρουαζιερόπλοιου την Τετάρτη 11 Μάη.

 

Σύντομα στα ταμεία των Δήμων του Ν. Καβάλας τα χρήματα του Υπουργείου Εσωτερικών, η δεύτερη δόση της έκτακτης ΚΑΠ. Αυξήθηκαν χθες τα κρούσματα κορωνοϊού σε όλο το Νομό αλλά και οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες» με 1.000 μαθητές μουσικών σχολείων στην Καβάλα από 5 έως 9 Μάη. Η Ιερά Μητρόπολη Φ.Ν.Θ. και το Επιμελητήριο ενίσχυσαν οικονομικά αδύναμες οικογένειες στην πόλη και το Ν. Καβάλας. Ίδια πρωτοβουλία και του Δήμου Παγγαίου.

 

Νέα διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων της ΑΜΘ προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Κοινό κείμενο των Ιατρικών Συλλόγων της Περιφέρειας μας, προτάσεις στο Υπουργείο για το νομοσχέδιο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Με ανακοίνωση της η Αναπτυξιακή Καβάλας έκανε γνωστά τα αποτελέσματα της πρώτης συνάντησης που έγινε προχθές κι είχε θέμα τη διατοπική συνεργασία «Πάρκο Φιλίππων». Ανακοινώθηκε η εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου για την Εργατική Πρωτομαγιά, θα γίνει στην πλατεία Καπνεργάτη την Κυριακή 1η Μάη στις 10 το πρωί. Κι άλλες εκπαιδευτικές δράσεις πραγματοποίησε το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας. Διακοπή νερού λόγω βλάβης από τις 8 το πρωί στον Αμυγδαλεώνα.

 

Εκδηλώσεις την Δευτέρα του Πάσχα στον Αμυγδαλεώνα, αφορμή η γιορτή του Αγίου Γεωργίου. Με το διοικητικό συμβούλιο των Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού Ν. Καβάλας συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Εκπαιδευτικά εργαστήρια στη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών.

 

Κρίσιμο εντός έδρας ματς με την Καρδίτσα το μεσημέρι για τον ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη». Γυναίκα διαιτητής. Κρίσιμα το απόγευμα και τα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης και του ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης