• 29 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Ψηφίστηκε χθες το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας με το οποίο παύει να υπάρχει το ΤΕΙ Καβάλας, μετατρέπεται σε κόμβο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδας. Την ικανοποίηση του δηλώνει ο πρύτανης Δημήτρης Μπαντέκας. Σημειώνει ότι τα νέα τμήματα θα λειτουργήσουν τον Σεπτέμβρη. Στη συζήτηση στη Βουλή μίλησε ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. Ανακοίνωση με θετικά σχόλια για την εξέλιξη από τον Κώστα Μορφίδη.

 

Μετά το Πάσχα θα αρχίσουν οι εργασίες κατεδάφισης του τοίχου μπροστά από το παλιό Νοσοκομείο. Η διοίκηση του Δήμου αποφεύγει να αναφερθεί στο χρόνο που θα αρχίσει να εφαρμόζεται η αμφιδρόμηση. Πρωί απόγευμα λειτουργεί και σήμερα η αγορά της Καβάλας. Ποινή φυλάκισης 7 μηνών επέβαλε το αυτόφωρο στον 50χρονο κάτοικο Καβάλας που παρέσυρε και τραυμάτισε τον ιερέα της εκκλησίας της Παναγίας. Συνέντευξη του αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Τάκη Αγγελίδη στην Πρωινή, ζητά να δημιουργηθεί Οργανισμός Τουρισμού της Καβάλας. Η Δημωφέλεια έκανε γνωστό ότι εξασφάλισε δικαστική απόφαση που την δικαιώνει επί προσφυγής της επί ζητήματος δουλείας διόδου του αγωγού ΤΑΡ.

 

Περιοδεία στην αγορά έκανε χθες ο Χρήστος Μέτιος. Ανακοινώσεις με κριτική προς τη δήμαρχο από τον Μάκη Παπαδόπουλο και το Βαγγέλη Παππά. Οι δηλώσεις της δημάρχου για τις προσλήψεις εποχιακού προσωπικού και δη γυναικών αντικείμενο ανακοινώσεων του ΕΥΚ και της ΝΕ ΚΙΝΑΛ. Σειρά συναντήσεων με τοπικούς παράγοντες είχε χθες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Βασίλης Μιχαλολιάκος.

 

Κατεδαφίζεται η αποθήκη Μισσιριάν στον Αμυγδαλεώνα στην οποία εκδηλώθηκε πυρκαγιά τον περασμένο Οκτώβρη. Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Στην εκκλησία του Αγίου Γρηγορίου στη Νέα Καρβάλη τελεί το σημερινό ευχέλαιο ο Μητροπολίτης Στέφανος. Το απόγευμα συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου, θα γίνει στην πλατεία Καπνεργάτη.

 

Ισόπαλος 0-0 στο χθεσινό φιλικό με τον Ορφέα ο ΑΟΚ. Στις 3.30 το μεσημέρι στο «Ανθή Καραγιάννη» ο τελικός της ΕΠΣ Καβάλας ανάμεσα στον Αετό Οφρυνίου και την Αναγέννηση Λιμεναρίων. Την πρώτη νίκη εκτός έδρας ψάχνει στο σημερινό ματς με τον Εθνικό η Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης